Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, September 2, 2021

Bina Item, Emblem, dan Battle-Spell Aulus, New Thug Land of Dawn!

| Thursday, September 2, 2021

Moonton kini secara rasmi telah melancarkan wira baru dalam permainan MOBA Mobile Legends bernama Aulus. Pada masa ini, Aulus juga tersedia di menu Shop dan boleh dibeli dengan harga 32000 titik pertempuran atau 419 berlian.

Aulus adalah wira Mobile Legends baru yang mempunyai peranan sebagai Fighter. Sama seperti pahlawan Mobile Legends biasa, Aulus juga hanya mempunyai tiga kemahiran aktif dan 1 kemahiran pasif. Penjelasan mengenai kemahiran aktif dari Aulus: skill 1 (Charge!), Skill 2 (The Power of Ax), skill 3 (Undying Fury ).

Ya, kerana pada masa ini Aulus baru saja dilepaskan, sudah pasti ramai pemain Mobile Legends keliru untuk membina item Aulus terbaik. Tetapi jangan risau, dalam artikel ini anda tidak perlu risau lagi, kerana Fajaryusuf.com akan memberikan cadangan untuk item binaan Aulus 2021 terbaik.

Bina Item Aulus Mobile Legends

  • Tough Boots
  • Haas’s Claws
  • Brute Force Breastplate
  • Ogre Tomahawk
  • Endless Battle
  • Blade of Despiar

Battle spell emblem build item aulus mobile legends

Tough Boots

Item pertama yang diperlukan Aulus adalah item Pergerakan. Item pergerakan yang paling sesuai untuk Aulus ialah Tough Boots. Dengan Tough Boots, Aulus akan mendapat +22 Magic Defense dan +40 Movement Speed ​​tambahan, kerana pada masa ini terdapat banyak pahlawan dengan kerosakan pecah yang besar.

Haas Claw

Haas’s Claws mempunyai penambahan atribut utama, iaitu +70 Physical Attack dan + 20% Physical Lifesteal. Di samping itu, ini adalah pasif unik yang dapat menambahkan 10% Lifesteal Fizikal jika Aulus’s HealthPoint berada di bawah 40%.

Breast Force Breast Force

Brute Force Breastplate mempunyai atribut tambahan, iaitu +750 Titik Kesihatan dan +50 Pertahanan Fizikal. Item ini juga mempunyai pasif unik yang meningkatkan Speed ​​Movement wira sebanyak 6% dan Armor dan Magic RES sebanyak 4%.

Ogre Tomahawk

Ogre Tomahawk mempunyai atribut tambahan, iaitu +230 Health Points dan +30 Physical Attack. Item ini juga mempunyai pasif unik yang dapat meningkatkan Kecepatan Pergerakan sebanyak 10% setiap kali Serangan Asas pahlawan menyerang musuh.

Endless Battle

Dengan item Endless Battle, Aulus akan mendapat atribut Attack and Defense tambahan, iaitu +65 Physical Attack, +5 Mana Regenearion, + 10% Cooldown Reduction, + 5% Speed ​​Speed, dan + 10% Physical Lifesteal.

Blade of Despiar

Sebagai item terakhir, Blade of Despiar mempunyai atribut tambahan dalam bentuk +160 Physical Attack dan + 5% Movement Speed. Terdapat juga pasif unik yang akan meningkatkan Physical Attack sebanyak 25% jika HealthPoint musuh berada di bawah 50%.

Battle Spell and Emblem Aulus Mobile Legends

Ya, itulah cadangan untuk item binaan Aulus 2021 terbaik yang disyorkan oleh Fajaryusuf.com agar pemain boleh mencuba dalam permainan. Untuk mantra pertempuran, Aulus sesuai untuk menggunakan Flickr untuk mengejar musuh atau lari dari pengepungan musuh, dan lambang terbaik untuk Aulus adalah Emblem Assassin dengan perincian Killing Spree, Invasion, and Agility. Dengan lambang ini, Aulus akan melakukan banyak kerosakan pada awal permainan.

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: