Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, September 16, 2021

Build Artifak dan Senjata untuk Kujou Sara Genshin Impact

| Thursday, September 16, 2021

Kujou Sara adalah salah satu Char * 4 yang baru dikeluarkan dalam aksi-RPG Genshin Impact versi 2.1. Kujou Sara menggunakan Elemen Elektro dengan Senjata Bow yang sesuai digunakan sebagai Sub-DPS dalam pasukan dengan Senjata Binaan dan Artifak khas.

Bukan hanya itu, Kujou Sara mempunyai kemahiran dan menghasilkan Burst Damage yang sangat kuat. Walaupun begitu, banyak pemain masih keliru tentang bagaimana membina Senjata dan Artifak Kujou Sara dengan betul untuk mendapatkan prestasi yang optimum.

Ya, dalam artikel ini Fajaryusufdotcom akan memberikan cadangan Membangun Senjata dan Artifak terbaik untuk Kujou Sara. Kujou Sara boleh menjadi Char Support-DPS yang sangat baik jika pemain menggunakan Senjata Binaan dan Artifak yang sesuai.

Secara sederhana, jenis Senjata dan Artifak yang meningkatkan Elemen DPS sangat baik digunakan oleh Kujou Sara. Jadi, senjata dan artifak apa yang sesuai digunakan oleh Kujou Sara? berikut adalah cadangannya.

Build Senjata Kujou Sara

Binaan Senjata terbaik untuk Kujou Sara adalah Elegy of the End. Senjata ini sangat berkesan untuk meningkatkan Penguasaan Elemen, Serangan, dan Pengisian Tenaga Kujou Sara.

Selain Elegy of the End, pemain dapat memilih Skyward Harp dan Alley Hunter. Untuk pemain Free-To-Play, anda boleh menggunakan Senjata Hamayumi. Tetapi harus diingat bahawa Hamayumi hanya akan menambah Attack yang kuat ketika Energy diisi penuh.

build weapon artifact kujou sara genshin impact

Build Artifak Kujou Sara

Memilih Artifak untuk Kujou Sara tidak begitu sukar. Pemain boleh menggunakan Artifak yang dapat meningkatkan keberkesanan Element Electro.

Berdasarkan cadangan banyak pemain, binaan Artifak terbaik untuk Kujou Sara adalah set Thundering Fury. Untuk pilihan kedua, pemain juga boleh menggunakan set Noblesse Oblige. Kumpulan Noblesse Oblige sangat berkesan untuk meningkatkan Skill Burst Damage-Ultimate Kujou Sara.

Ya, itulah cadangan untuk Build Artifak dan Senjata terbaik untuk Kujou Sara Genshin Impact.

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini!

Related Posts

No comments: