Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Monday, September 6, 2021

Cara Dapatkan Polearm Catch Secara Percuma Dalam Genshin Impact

| Monday, September 6, 2021

Mihoyo baru-baru ini memperkenalkan ciri memancing untuk pemain dalam aksi-RPG Genshin Impact versi 2.1 pada platform PC dan Mudah Alih. Untuk mempromosikan fitur memancing kepada semua pemain, Mihoyo menawarkan pelbagai hadiah kepada pemain yang berjaya menangkap beberapa jenis ikan.

Salah satu hadiah yang paling menarik dari memancing di Genshin Impact adalah senjata 4 bintang baru, The Catch Polearm. The Catch Polearm adalah senjata lembing 4 bintang yang mempunyai recharge tenaga tinggi dan kerosakan pecah elemen dan sangat serasi dengan Raiden Shogun.

Untuk makluman, pengisian semula tenaga yang tinggi dapat mengisi cooldown kemahiran utama watak. Dengan pengisian tenaga yang tinggi, watak-watak dapat menggunakan kemahiran terbaik dengan lebih kuat.

Cara Mendapatkan Polearm Catch

kesan tangkapan polearm genshin

Cara untuk mendapatkan The Catch Polearm, pemain mesti membuka ciri memancing di Genshin Impact. Setelah membuka kunci fitur memancing, pemain mesti bertemu dengan lelaki bernama Kujirai Momiji.

Pemain boleh bertemu Kujirai Momiji berhampiran Teleport Waypoint di sebelah barat bandar Inazuma. Sesampai di sana, pemain mesti bercakap dengan Kujirai Momiji, maka Kujirai akan memberikan The Catch Polearm dengan syarat. Syaratnya ialah menangkap beberapa jenis ikan yang hanya dapat diperoleh dengan memancing. Berikut adalah ikan yang diperlukan untuk mendapatkan The Catch Polearm.

  • 6x Raimei Angelfish
  • 20x Golden Koi
  • 20x Berkarat Koi

Pemain boleh mendapatkan ikan Golden Koi dan Rusty Koi di Mondstadt, Liyue, dan Inazuma. Terdapat 1 tempat memancing di Mondstadt, 3 tempat memancing di Liyue, dan 1 tempat di Inazuma untuk mendapatkan ikan. Kemudian Raimei Angelfish, pemain boleh mendapatkan ikan ini di satu tempat sahaja, iaitu berhampiran kapal karam di sebelah timur Tatarasuna.

Pemain mesti memperhatikan bahawa untuk memancing 3 jenis ikan ini, pemain mesti menggunakan umpan khas. Suapan ini dibuat di Crafting Table setelah pemain membeli blueprints dari Nantuck di Mondstadt.

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: