Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Wednesday, September 22, 2021

Free Fire Max Akan Dilancarkan pada 28 September 2021

| Wednesday, September 22, 2021

Free Fire Max adalah permainan baru dari Garena yang merupakan permainan FF dengan grafik yang lebih baik, kini ia akhirnya akan diluncurkan secara global pada 28 September 2021! Walaupun ini adalah versi permainan / aplikasi yang berbeza dari permainan Free Fire, pemain tetap dapat bermain bersama.

Pemain yang berminat dengan permainan Free Fire Max boleh membuat prapendaftaran sekarang hingga 27 September 2021 untuk mendapatkan pelbagai hadiah menarik pada tarikh pelepasan. Free Fire Max menjanjikan pemain pengalaman permainan premium ketika bermain game battle royale ini untuk pemain yang mempunyai peranti dengan pemproses dan grafik yang tinggi. Pemain yang memainkan versi Max Free Fire akan mendapat grafik yang lebih baik serta pelbagai ciri baru seperti Peta In-App Customizable Map.

free fire max release date september 28

Walaupun versi aplikasinya berbeza, pemain yang menggunakan versi Max tetap dapat bermain bersama dengan pemain yang tidak menggunakan versi Max. Pemain akan mendapat ciri CrossPlay antara kedua aplikasi tersebut, kerana Garena menggunakan teknologi Firelinks yang memungkinkan kedua-dua versi permainan dimainkan pada satu pelayan. Bukan hanya itu, pemain juga bebas memindahkan akaun dengan semua data termasuk item dan kemajuan dengan log masuk ke aplikasi lain.

Free Fire Max adalah versi terbaru dari game battle-royale Free Fire dengan grafik dan pengalaman bermain yang lebih baik, pemain yang berminat boleh membuat pra-pendaftaran sekarang di GooglePlay atau AppStore!

Pra-pendaftaran: GooglePlay atau AppStore

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini!

Related Posts

No comments: