Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Saturday, September 4, 2021

Heaven Burns Red Akan Persembahan Live Pada 11 September

| Saturday, September 4, 2021

Wright Flyer Studios dan Key Visual Arts telah secara rasmi mengumumkan permainan mudah alih baru mereka yang berjudul Heaven Burns Red, mereka akan mengumumkan beberapa butiran baru yang akan dikongsi dalam persembahan dalam talian secara langsung yang akan berlangsung pada 11 September 2021. Permainan mudah alih ini berdasarkan mengenai penyesuaian cerita oleh penulis novel visual KeyJun Maeda.

Maklumat baru akan diumumkan pada siaran langsung, termasuk senario dari Heaven Burns Red, sistem permainan, dan char dalam permainan. Selain itu, treler rasmi Heaven Burns Red juga telah diterbitkan. Treler ini menunjukkan beberapa char, dan permainan ditunjukkan sekilas.

Langit Membakar Merah_

Sebelumnya, pada tahun 2019, Heaven Burns Red diumumkan menjadi permainan RPG yang akan diluncurkan di Android dan iOS. Walau bagaimanapun, maklumat mengenai siaran langsung juga menunjukkan bahawa Heaven Burns Red akan berubah dengan tajuk baru, kerana pemaju projek ini telah dimulakan semula. Saat ini Heaven Burns Red masih dalam fasa pengembangan untuk platform Android dan iOS.

https://youtu.be/uE7ySDR38Bs

LinkVideo

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini!

Related Posts

No comments: