Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Monday, September 13, 2021

Heaven Burns Red Telah Memulakan Acara Pra-Pendaftaran

| Monday, September 13, 2021

Wright Flyer Studios bekerjasama dengan Key Studios telah berjaya mengumumkan permainan mudah alih baru mereka yang akan segera dilancarkan berjudul Heaven Burns RedPermainan mudah alih ini dirancang untuk dilancarkan pada tahun 2021.

Heaven Burns Red pertama kali diumumkan pada tahun 2018, permainan mudah alih ini akhirnya siap dilancarkan pada tahun 2021. Berdasarkan treler video, permainan mudah alih ini nampaknya merupakan genre RPG turn-based dengan ciri – ciri open-world untuk diterokai oleh pemain. Permainan mudah alih ini kelihatan sangat bagus pada grafik yang serupa dengan permainan konsol dengan model watak 3D.

Kisah permainan Heaven Burns Red

Bumi berada di ambang serangan oleh makhluk misteri yang disebut ‘Cancer’. Senjata yang dikembangkan oleh manusia setakat ini tidak berkesan untuk melawannya. Kekurangan untuk mengusir musuh, umat manusia dikalahkan secara tragis. Tanah ditinggalkan, dan kerosakan yang disebabkan oleh perang menyebabkan banyak negara terhapus dari peta. Dan sebahagian besar tanah kini berada di bawah kawalan ‘Cancer’.

Dengan sedikit waktu yang tersisa dan kepupusan di cakrawala, manusia mengembangkan senjata yang disebut ‘Seraph’. Hanya mereka yang dilengkapi dengan ‘Seraph’ yang dapat mengalahkan Kanser dengan berkesan. Setelah mengumpulkan orang-orang yang telah menguasai seni manipulasi ‘Seraph’, umat manusia menjadikan Seraph Corps sebagai harapan terakhir dunia.

Mereka yang dapat memanipulasi ‘Seraph’ semuanya mempunyai satu kesamaan: mereka adalah gadis yang mempunyai bakat. Ruka Kayamori adalah antara mereka. Jadi Ruka juga bergabung dalam pertempuran melawan ‘Cancer’.

Heaven Burns Red

Pra-pendaftaran Heaven Burns Red

Pra-pendaftaran untuk permainan RPG mudah alih dunia terbuka ini kini telah bermula dan pemain dapat membuka 10x tiket Gacha apabila mereka mencapai 300,000 tonggak pra-pendaftaran!

Pra-pendaftaran KLIK DI SINI

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com
Ikuti Fanpages Facebook dan juga Google News FajarYusuf.Com supaya anda tidak terlepas maklumat yang dikemas kini!

Related Posts

No comments: