Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Friday, September 3, 2021

Naraka: Bladepoint Mobile dalam Pembangunan untuk iOS dan Android

| Friday, September 3, 2021

NetEase baru-baru ini mengumumkan maklumat menarik bahawa mereka akan mengembangkan permainan Naraka: Bladepoint untuk platform mudah alih. Permainan genre battleroyale yang unik ini dengan elemen RPG dan tema oriental dirancang untuk dilancarkan tidak lama lagi untuk platform Android dan iOS.

Bagi pemain yang tidak tahu mengenai permainan Naraka: Bladepoint, permainan ini dikeluarkan oleh NetEase pada 12 Ogos 2021 untuk PC, Naraka adalah salah satu permainan battle royale yang paling popular dan sekarang.

Naraka Bladepoint Mobile

Naraka: Bladepoint mempunyai genre utama battleroyale dengan elemen RPG dan tema oriental. Pemain boleh menggunakan pelbagai senjata jarak dekat termasuk pedang, tombak, tongkat, dll., Dan juga dapat menggunakan senjata jarak jauh seperti anak panah, dan sebagainya. Sudah tentu, senjata mempunyai keunikan dan kemahiran tersendiri, dan semuanya bergantung pada gaya permainan pemain pada senjata.

Tetapi buat masa ini masih belum ada maklumat yang lebih terperinci mengenai versi mudah alih Naraka, hanya treler yang disediakan oleh NetEase. NetEase masih belum memberikan tarikh pelepasan yang tepat untuk rilis di Android dan iOS, dan ciri apa yang akan ada dan diubah dari versi PC. Dan masih belum diketahui sama ada NetEase akan menyediakan Crossplay antara ciri PC-Mobile atau tidak, jadi mari kita tunggu maklumat lebih lanjut mengenai versi mudah alih Naraka: Bladepoint!

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: