Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, September 21, 2021

Permainan Kad-Pertempuran Baru, Pokémon Trading Card Game Live Segera Hadir

| Tuesday, September 21, 2021

Hari ini, Pokémon Company mengumumkan cara baru untuk memainkan Pokémon Trading Card Game secara digital dan dalam talian, di platform PC dan mudah alih. Permainan pertempuran kad mudah alih yang baru bertajuk Pokémon Trading Card Game Live.

Pokémon Trading Card Game Live akan menggantikan aplikasi Pokémon TCG Online semasa, ya kerana TCG Online sudah ketinggalan zaman dan penuh dengan pelbagai bug. Ini jelas merupakan berita baik bagi pemain di seluruh dunia, kerana sebilangan besar pemain baru-baru ini mula mengumpulkan kad Pokemon di luar talian, setelah populariti Pokemon TCG baru-baru ini menjadi gembar-gembur. Sudah tentu pelepasan permainan TCG harus sesuai dengan Perayaan Ulang Tahun ke-25 Pokemon yang akan datang.

Pokémon Trading Card Game Live

Dengan permainan pertempuran kad baru ini, akan terdapat kemas kini animasi, mesra mudah alih, avatar, dan pelbagai ciri lain. Permainan TCG ini dirancang untuk dilancarkan pada akhir 2021 dengan soft-launch tidak lama lagi di wilayah Kanada.

Sumber: Pokémon TCG Live Official

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini!

Related Posts

No comments: