Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, September 14, 2021

RPG-Mecha Game Bertajuk Final Gear Memulakan Acara Pra-Pendaftaran

| Tuesday, September 14, 2021

Pada awal tahun 2020, terdapat banyak maklumat mengenai permainan RPG mudah alih yang memulakan acara pra-pendaftaran. Yep, salah satunya adalah permainan bernama Final Gear, yang sebelumnya dirilis untuk wilayah Taiwan dengan judul yang berbeza. Tetapi beberapa waktu yang lalu, akhirnya permainan Final Gear RPG secara rasmi mengumumkan acara kempen Pra-pendaftaran yang diadakan secara global.

Permainan RPG mudah alih Indie ini sebenarnya dapat membuat pemain berfikir bahawa ini bukan permainan Indie biasa. Permainan ini membawa tema gaya Mecha-Anime yang dapat membuat pemain memiliki robot mecha yang dapat disesuaikan sesuai keinginan dengan ketersediaan bahagian yang sangat unik dan terperinci.

final gear game pre register

Kemudian, pasukan pemain akan terdiri daripada 4 mecha untuk menjalankan misi, seperti permainan Mecha pada umumnya, akan ada peranan yang disertakan dalam setiap mecha, termasuk DPS, Support, Tank, dan peranan lain. Adakah anda ingin mencuba bermain permainan ini? Anda boleh membuat pra-pendaftaran di GooglePlay atau Appstore dengan segera!

Pra-pendaftaran: GooglePlay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini!

Related Posts

No comments: