Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, September 14, 2021

Rush Out Boleh Dimuat turun, Permainan Asimetris Gameplay MOBA

| Tuesday, September 14, 2021

Sekiranya anda mencari permainan mudah alih genre asimetri seperti Identity V atau Dead by Daylight yang boleh anda mainkan dengan rakan, mungkin anda boleh mencuba bermain permainan mudah alih baru yang kini sedang diuji oleh Studio Vega Private, berjudul Rush Out.

Rush Out adalah permainan mudah alih 1v4 yang tidak simetri yang mempunyai permainan serupa dengan Identity V atau Dead by Daylight. 1 pemain akan ditugaskan untuk menjadi Penjaga yang mempunyai tugas untuk mencari 4 penjenayah. Keempat penjahat itu mesti bekerjasama untuk menyelesaikan penjana, kemudian membuka pintu pagar dan berlari sebelum Penjaga menangkap mereka.

Sekiranya secara amnya permainan asimetris selalu menjadi permainan seram, berbeza dengan Rush Out, Rush Out mempunyai grafik gaya kartun segar dan sesuai untuk pemain yang ceria. Walaupun mempunyai permainan dan tujuan dan objektif yang sama dengan permainan asimetris pada umumnya, pengalaman bermain di Rush Out sangat berbeza dengan Identity V atau Dead by Daylight dan lebih seperti permainan MOBA. Pemain akan menggunakan semak belukar, dan pelbagai kemahiran lain untuk mengganggu Penjaga yang mengejar, bukannya menggunakan palet dan tingkap untuk menjadikan Guardian masa ketika rakan sepasukan berlari.

rush out asymmetrical moba game

Untuk menggunakan kemahiran, pemain mesti mencari wang atau duit syiling dalam permainan dengan melengkapkan generator atau membuka hadiah di seluruh arena permainan. Sementara Guardian mempunyai kemahiran cooldown sendiri untuk menggunakan kemahiran yang boleh membunuh pemain lain.

Rush out sedang menjalankan ujian di GooglePlay dan hanya tersedia untuk beberapa negara. Sekiranya anda ingin mencubanya, anda boleh memuat turun dan memainkannya sekarang di platform Android.

Muat turun KLIK DI SINI

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini!

Related Posts

No comments: