Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Wednesday, September 15, 2021

Seven Knights 2 Versi Global Akan Datang!

| Wednesday, September 15, 2021

Netmarble secara rasmi telah mengumumkan pembukaan laman web teaser untuk versi Global Seven Knights 2 yang akan datang. Ini permainan MMORPG dirancang akan dikeluarkan pada 2021.

Seven Knights 2 versi Korea dikeluarkan pada akhir tahun 2020 dan telah menerima banyak ulasan positif dari para pemain. Saat ini tidak ada tanggal yang tepat untuk peluncuran versi global, tetapi jika Anda melihat bahawa laman penggoda kini tersedia, kemungkinan permainan tersebut akan segera diluncurkan.

Seven Knight 2 adalah sekuel dari permainan Seven Knight sebelumnya, mengambil latar 2 tahun selepas sekuel permainan pertama. Dengan permainan yang berbeza dengan Seven Knight pertama, Seven Knight 2 mempunyai permainan separa aksi dengan perspektif jarak dekat dan genre MMORPG.

seven knights 2 global version

Dari segi grafik, Seven knight 2 mempunyai gaya 3D yang realistik dengan kualiti tinggi, mempunyai pergerakan watak sebenar dan kesan yang menakjubkan. Dari segi pengembangan watak, Seven Knight 2 mempunyai banyak watak dengan tahap kekurangan dan pekerjaan yang berbeza.

Laman web teaser Seven Knight 2: https://7k2.netmarble.com/en

Sumber: SevenKnight2

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com
Ikuti Halaman Fanp Facebook dan juga Berita Google FajarYusuf.Com supaya anda tidak terlepas maklumat yang dikemas kini!

Related Posts

No comments: