Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, September 16, 2021

Sprite Fantasia Telah Memulakan Acara Kempen Pra-Pendaftaran

| Thursday, September 16, 2021

Ketika Fajar Yusuf pertama kali mencuba permainan MMORPG, Fajar Yusuf mempunyai 2 permainan kegemaran, iaitu Ragnarok Online dan Dragon Nest . Saat ini pelbagai judul Ragnarok dikeluarkan untuk permainan mudah alih dan Gravity berusaha keras untuk membuat permainan RO dengan pelbagai versi.

Dan sekarang ada berita dari X-Legend yang mengulangi tajuk permainan popular yang sebelumnya popular untuk disampaikan ke platform mudah alih dengan tidak banyak inovasi yang dibuat. Ya, kini Sprite Fantasia akan datang ke platform mudah alih dan telah memulakan kempen acara pra-pendaftaran.

Telah ada banyak pemain yang telah mencoba memainkan permainan ini di pelayan permainan Taiwan pada bulan Maret 2021, sehingga banyak video permainan telah diterbitkan mengenai permainan ini.

sprite fantasia game mmorpg pre register

Menurut siaran akhbar rasmi Sprite Fantasia, selain daripada menambahkan beberapa gaya pertempuran PVP dan pilihan Kelas Lama, pemain juga boleh membuat pelbagai kostum mewah, meneroka pelbagai misteri Saphael, atau mengunjungi Red Coconut Paradise untuk bermain pelbagai permainan mini!

Ya, kempen acara pra-pendaftaran Sprite Fantasia telah dimulakan sejak minggu lalu, pemain yang berminat dalam permainan ini boleh membuat pra-pendaftaran di pautan di bawah.

Pra-pendaftaran: GooglePlay atau AppStore

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini!

Related Posts

No comments: