Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, September 23, 2021

The Lord of the Rings: Rise to War Dilancarkan Hari Ini

| Thursday, September 23, 2021

Sekiranya anda tidak sabar untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai permainan mudah alih berdasarkan adaptasi The Lord of the Rings, hari ini mungkin merupakan hari yang anda nantikan. Yap kerana sekarang The Lord of the Rings: Rise to War telah dilancarkan dan boleh dimuat turun untuk peranti mudah alih!

Setelah memulakan acara kempen pra-pendaftaran pada 25 Ogos 2021, permainan mudah alih ini telah mendapat populariti yang sangat tinggi di kalangan pemain yang suka permainan Strategi dan peminat The Lord of the Rings. Dengan gambaran serupa tentang dunia Bumi Tengah dan watak kegemaran, karya Geo-Strategi ini bertujuan untuk memberikan permainan yang mendalam, setiap pemain menempa nasib mereka sendiri.

Setiap pemain dapat membuat keputusan dengan akibat yang realistik, dan berdasarkan keputusan tersebut, pemain akan berpihak pada kebaikan atau kejahatan untuk membina Fellowship atau Warbands mereka sendiri. Selain itu, pemain juga dapat merekrut Komandan yang popular untuk membantu memperkuat pasukan mereka, seperti Ranger of the North, Aragorn, dan Elven Lord of Rivendell, Elrond.

The Lord of the Rings Rise to War released

Dengan sistem bermusim, tujuan utama bagi setiap pemain dan sekutu adalah mendapatkan The One Ring untuk menjadikan perkara menjadi lebih penting. Pemain harus menggunakan sistem Berbasis Tile untuk bergerak dan memperluas wilayah, dan mengumpulkan pasukan yang kuat untuk mempertahankan wilayah tersebut. Ini adalah permainan strategi mendalam dengan grafik yang menakjubkan yang akan menarik minat peminat permainan Strategi dan setiap peminat The Lord of the Rings.

The Lord of the Rings: Rise to War kini boleh dimuat turun di GooglePlay atau AppStore

Penerbit: Netease

Muat turun: GooglePlay atau AppStore

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini!

Related Posts

No comments: