Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Wednesday, September 8, 2021

Versi Global World Flipper Telah Dilancarkan, Inilah Tier List!

| Wednesday, September 8, 2021

Setelah lebih dari satu tahun ketika permainan mudah alih ini dilancarkan di Jepun, World Flipper masih merupakan salah satu permainan paling popular dari Cygames. Untuk berkembang ke lebih banyak pemain baru, sekarang Cygames dan Kakao Games akhirnya telah melancarkan versi global World Flipper yang juga telah diluncurkan untuk wilayah Asia Tenggara.

World Flipper adalah permainan RPG mudah alih yang menawarkan gabungan permainan aksi RPG dan pinball. Pemain boleh menggunakan pahlawan seperti mengawal pinball, tetapi perbezaan dalam permainan ini dengan pinball pada umumnya adalah pada kemahiran dan gaya seni dengan kombo yang dapat dilaksanakan oleh watak. Kombinasi elemen RPG ini lebih menakjubkan dengan grafik seni piksel yang menggemaskan.

Permainan ini menyajikan pelbagai unit watak yang boleh dimainkan, setiap watak mempunyai kemahiran unik mereka sendiri dan dapat digabungkan dengan watak lain dalam pesta. Setiap watak juga dapat diperkuat untuk mendapatkan akses ke kemahiran baru. Mereka bukan sahaja dapat menikmati permainan strategi yang menarik dan menakjubkan, pemain juga dapat menguji kemahiran bermain mereka dengan mencuba mod lain seperti Raid Battle dengan rakan untuk menghadapi musuh yang sukar.

senarai tingkat dunia yang dikeluarkan

Tier List World Flipper

Nota untuk reroll:

  • Dapatkan sekurang-kurangnya 3 *5 watak semasa memulakan permainan.
  • Pasukan Mono lebih disukai kerana kemahiran pemimpin
  • Pemain dapat melakukan reroll tanpa memasang semula gata dengan log masuk ke akaun gmail yang lain.
Perwatakan Penarafan
phiriaSS
VyronSS
SoniaSS
RazeltSS
BelsidiaS
ClarisseS
CeltieS
NeftimA
EclairA
MarinaA
CagliostroA
LeonA
VagnerB
SuizenB
InahoB

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: