Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Friday, October 8, 2021

Bless Eternal Mobile Akan Dilancarkan Di Global

| Friday, October 8, 2021

Pada tahun 2019, Neowiz mengumumkan permainan MMORPG yang sedang mereka kembangkan, berjudul Ember Storm dan merupakan sebahagian dari IP Bless Online. Permainan ini dikembangkan menggunakan Unreal Engine 4 dan mempunyai grafik yang sangat menakjubkan. Ember Storm kini telah dirilis di China beberapa waktu lalu dengan Longtu Game. Ternyata bukan itu sahaja, Ember Storm mempunyai tajuk lain untuk pembebasan global, permainan ini disebut Bless Eternal Mobile.

Jika dibandingkan dengan Bless Mobile yang dilancarkan beberapa saat yang lalu di Mobile, tidak banyak perbezaan dalam permainan ini selain dari Storyline yang berbeza. Bless Eternal Mobile kelihatan seperti versi asli pada PC, dengan pelbagai Quests, Dialogue, PVE, PVP dan barangan kosmetik, termasuk Mount dan Pets.

Bless Online adalah MMORPG yang dikeluarkan di Steam dan mendapat reaksi negatif dari pemain kerana masalah teknikal yang dialami oleh permainan. Permainan ini akhirnya diturunkan dari Steam.

Bless Eternal Mobile Will Release Globally

Tetapi ternyata Neowiz masih belum menyerah, Neowiz kini merilis Bless Unleashed dengan grafik Unreal Engine 4 dan rilis MultiPlatform. Mereka nampaknya telah belajar dari kesilapan mereka dalam permainan Bless Online dan memperbaiki kesalahan tersebut dalam Bless Unleashed. Tetapi seperti permainan sebelumnya, permainan ini mendapat reaksi negatif dari para pemain.

Buat masa ini, Longtu Game sedang mencari pasangan untuk pembebasan global Bless Eternal Mobile. Tetapi jika anda melihat penurunan jumlah pemain Bless Unleashed yang telah dikeluarkan beberapa waktu yang lalu, nampaknya agak sukar untuk mencari penerbit yang ingin melepaskan permainan ini ke pasaran global. Semoga Bless Eternal Mobile tidak mempunyai nasib yang sama seperti permainan Bless yang lain.

Maklumat lanjut mengenai Bless Eternal Mobile dan pra-pendaftaran KLIK DI SINI

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: