Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, October 5, 2021

Code Geass: Genesic Re;CODE Telah Dilancarkan Secara Rasmi

| Tuesday, October 5, 2021

Sunrise secara rasmi telah mengumumkan pelancaran permainan mudah alih terbaru mereka yang berjudul Code Geass: Genesic Re; CODE. Pemain yang berminat dengan permainan ini kini boleh memuat turun permainan mudah alih ini di AppStore atau GooglePlay Jepun.

Code Geass: Genesic Re; CODE adalah genre permainan mudah alih RPG Hero-Collection dan merupakan sekuel rasmi untuk siri Code Geass. Permainan mudah alih ini menampilkan jalan cerita asli dari penulis terkenal, Goro Taniguchi dan IchirĊ kouch.

Permainan mudah alih ini mempunyai permainan Auto-Battler Side-Scroller dengan model watak Chibi dan kemahiran yang menakjubkan. Pemain juga boleh melakonkan kemahiran watak dengan mengetuk potret mereka.

Code Geass Genesic Re CODE

Terdapat dua mod permainan utama dalam permainan RPG mudah alih ini, iaitu Story Battle dan Abyss Simulation. Seperti namanya, Story Battle akan menjadi mode dengan plot cerita utama permainan, di mana pemain akan berpetualang dengan banyak watak ikonik dari siri Code Geass.

Mod Simulasi Abyss serupa dengan permainan strategi permainan mudah alih yang biasa, di mana pemain mesti meneroka dan menyelesaikan pelbagai misi di seluruh Peta.

Penerbit: Hakuhodo DY rakan media Inc.

Muat turun: GooglePlay atau AppStore

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: