Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Friday, October 15, 2021

Elon Musk Genshin Impact untuk Livestream Bersama

| Friday, October 15, 2021

Permainan yang dikembangkan oleh miHoYo berjudul Genshin Impact kini menjadi pusat perhatian banyak pemain di seluruh dunia. Kerana akaun Twitter Genshin Impact sekarang mempunyai 2.4 juta pengikut. Untuk meraikannya, akaun Twitter Genshin Impact merancang untuk menjemput Elon Musk ke acara live streaming mereka.

Ya, pengumuman ini datang dari tweet dari akaun Twitter Genshin Impact rasmi. Dalam tweet itu, Genshin Impact merancang untuk mengundang pemilik syarikat Tesla, iaitu Elon Musk untuk menghadiri acara live streaming bersama mereka. Bukan itu sahaja, mereka merancang untuk mengajak Elon Musk datang ke Markas miHoYo. Agar ia benar-benar berlaku, ada syarat dan syarat yang mesti dipenuhi.

“Dear Travelers,
To celebrate over 2 million followers, Paimon plans to create a challenge for the community.
Follow Ella Musk @Paimon2theMoon and check the image below to find out what will happen after getting the target
When get 500K followers from fans, @GenshinImpact account will change back to Paimon
1 million follow from fans, @GenshinImpact will follow @ElonMusk
3 million follow from fans, @GenshinImpact will invite @ElonMusk to livestream
5 million follow from fans, CEO Dawei will invite Elon Musk to visit miHoYo Headquarters”
Tweet @GenshinImpact

elon musk genshin impact

Anehnya, akaun Twitter Genshin Impact merancang untuk mengundang Elon Musk ke acara live streaming, tetapi, sejak penulisan ini, tweet tersebut telah dihapus oleh Twitter GenshinImpact. Kehilangan tweet yang mengundang Elon Musk ke acara live streaming memberi banyak persoalan dari pemain Genshin Impact.

Adakah Genshin Impact dan miHoYo benar-benar merancang untuk menjemput Elon Musk ke siaran langsung mereka dan mengunjungi Ibu Pejabat miHoYo? Atau adakah ini hanya gurauan dari Pentadbir akaun Twitter Genshin Impact?

Namun, mengetahui hal ini, Elon Musk memberikan respons mengenai maklumat yang dia rencanakan untuk dijemput oleh Genshin Impact pada acara live streaming. Dalam tweet di akaun Twitternya, ElonMusk tidak sabar untuk menghadiri acara tersebut.

“Tidak sabar untuk berada di Genshin Impact”
Tweet @ElonMusk

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: