Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, October 5, 2021

Final Fantasy VII: The First Soldier Akan Dilancarkan pada November 2021

| Tuesday, October 5, 2021

Beberapa hari yang lalu di Pertunjukan Permainan Tokyo 2021Square Enix mengumumkan bahawa permainan mudah alih battle-royale terbaru mereka, Final Fantasy VII: The First Soldier, akan menjalani pra-pendaftaran pada bulan Oktober ini, dengan siaran rasmi pada bulan November 2021.

Square Enix tidak menyebut wilayah pelepasan permainan, yang kemungkinan akan merangkumi Final Fantasy VII: The First Soldier versi Jepun dan Inggeris. Treler terbaru juga mendedahkan pelbagai Jobs yang boleh dimainkan dalam permainan, termasuk pelbagai Classic-Jobs seperti Monk dan Ninja.

Berdasarkan wawancara ringkas, Square Enix tidak mempunyai rancangan untuk platform lain buat masa ini dan ingin menumpukan perhatian untuk melepaskan platform mudah alih. Nampaknya akan ada mod royale bukan pertempuran yang sedang dalam pembangunan, walaupun tidak ada pengesahan langsung mengenai maklumat ini.

Final Fantasy VII The First Soldier release on november 2021

Kemudian, terdapat 7 Tier dalam permainan untuk Rank-Ladder. Pemain juga boleh summon Eidolons termasuk Ifrit untuk membantu pemain dalam pertempuran. Ya, tentu peminat dan pemain Final Fantasy yang suka permainan Battle-Royale tidak sabar untuk bermain permainan unik ini!

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: