Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Wednesday, October 6, 2021

Game Baru Dari miHoYo Bertajuk Honkai Star Rail

| Wednesday, October 6, 2021

Minggu lalu, ada desas-desus bahawa MiHoyo, yang sangat popular dengan Genshin Impact, kini sedang mengembangkan permainan baru bernama Honkai Star Rail. Khabar angin ini diketahui dari maklumat di AppStore, miHoyo secara tidak sengaja memuat naik Honkai Star Rail di AppStore, tetapi ia segera dihapus setelah beberapa saat muncul.

Namun, miHoyo tidak mengumumkan maklumat yang berkaitan dengan khabar angin ini. Tetapi sekarang miHoyo, di acara Starfire Sonorant yang merupakan acara perayaan tahunan Honkai Impact 3rd, mengumumkan kehadiran permainan yang dinamakan Honkai Star Rail.

Bersama dengan maklumat ini, miHoyo juga memberitahu bahawa permainan baru ini akan memulakan acara beta tertutup yang boleh disertainya oleh pemain pada 8 Oktober. Sekiranya pemain berminat, pemain boleh segera melayari laman web rasmi miHoyo Honkai Star Rail sekarang!

Honkai Star Rail

Menurut Leak yang ada, Honkai Star Rail adalah permainan genre Open-World JRPG Turn-Based. Permainan mudah alih ini juga akan menampilkan pelbagai watak dari permainan miHoyo yang lain. Seperti Honkai Impact, pemain boleh membuat pasukan 3 di Honkai Star Rails untuk membunuh musuh.

Sekiranya anda berminat, anda boleh mengunjungi Twitter Rasmi Honkai Star Rail untuk mendapatkan maklumat terkini mengenai permainan ini.

Sumber: Twitter

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: