Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, October 7, 2021

Ini adalah Honkai: Star Rail Leak Gameplay In-Game

| Thursday, October 7, 2021

Tidak lama dahulu, pemain Genshin Impact dan Honkai Impact 3rd dikejutkan dengan berita mengenai permainan baru dari pemaju. Yep miHoYo secara rasmi mengumumkan permainan terbaru mereka yang bertajuk Honkai: Star Rail.

Maklumat mengenai permainan dari miHoYo berjudul Honkai: Star Rail diumumkan buat pertama kalinya semasa konsert Honkai Impact 3rd. miHoYo juga menunjukkan treler video serta watak-watak dalam permainan dan sedikit maklumat mengenai premis cerita dalam permainan.

Menurut maklumat yang ada, Honkai: Star Rail adalah sekuel spin-off untuk Honkai Impact 3rd. Permainan ini mempunyai latar cerita setelah bab A Post-Honkai Odyssey (APHO) permainan Honkai Impact 3rd yang dirancang untuk dilancarkan pada awal 2022.

Bukan hanya trailer video, miHoYo juga telah menyiapkan Fasa Closed Beta Test untuk permainan Honkai: Star Rail, pemain kemudian dapat mencuba permainan baru ini. Direncanakan bahawa pendaftaran untuk Closed Beta Test untuk permainan ini akan bermula esok, 8 Oktober 2021. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai pendaftaran, sila klik DI SINI.

Sebelum pengumuman rasmi permainan, beberapa kebocoran maklumat yang berkaitan dengan permainan Honkai: Star Rail muncul. Maklumat yang dibocorkan ini menunjukkan tangkapan skrin semasa Early Development permainan baru ini yang dibuat oleh miHoYo.

Gameplay In-Game Honkai Star Rail

Berdasarkan maklumat dalam tangkapan skrin dalam permainan, sepertinya permainan Honkai: Star Rail akan mempunyai genre  Open-World Turn-Based RPG, bukan RPG aksi seperti Honkai Impact 3rd dan Genshin Impact.

Sekiranya kita melihat tangkapan skrin di atas, sepertinya permainan Honkai: Rail Star akan mempunyai genre RPG. Memandangkan permainan ini dibuat oleh miHoYo, permainan ini mungkin akan dimainkan secara percuma seperti Honkai Impact 3rd dan Genshin Impact, tetapi tentu saja dengan sistem Gacha.

Gameplay In-Game Honkai Star Rail

Di samping itu, reka bentuk watak dalam permainan ini sangat keren dan comel seperti permainan miHoYo yang lain, seperti Honkai Impact 3rd atau Genshin Impact. Reka bentuk watak dalam permainan ini menarik dan dapat mencuri perhatian pemain, terutamanya jika watak itu muncul dengan laju jika permainan ini mempunyai unsur gacha seperti permainan miHoYo yang lain.

https://youtu.be/mzJ1dyXzGPY

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: