Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, October 28, 2021

JUMANJI: The Curse Returns akan keluar pada 17 November

| Thursday, October 28, 2021

Marmalade Game Studio baru-baru ini mengumumkan permainan mudah alih baharu mereka bertajuk JUMAJI: The Curse Returns, yang akan dikeluarkan untuk platform iOS dan AndroidPrapendaftaran untuk permainan ini telah bermula sekarang.

Bagi pemain yang tidak mengenali JUMANJIJUMANJI ialah filem yang dibuat pada tahun 1995, menjadi salah satu filem paling popular pada masa itu. Mengisahkan sebuah keluarga yang terperangkap dalam permainan papan terkutuk. JUMANJI: The Curse Returns akan mempunyai permainan yang sama dan sama seperti filem, pemain akan mempunyai pengembaraan dalam permainan Casualstrategy-Adventure yang boleh dimainkan oleh 4 orang, untuk menyelamatkan bandar Brantford.

JUMANJI The Curse Returns

Pemain akan bermain dadu, kemudian cabaran akan keluar dari papan, dan menakluki cabaran sehingga tamat penamat. Akan ada gajah yang terhempas, sekumpulan Zebra lari dari pemburu atau sesuatu. Semua pemain mesti mencapai bahagian tengah papan untuk memenangi permainan JUMANJI: The Curse Returns.

JUMANJI: The Curse Returns ditetapkan untuk dikeluarkan secara rasmi pada 17 November di Appstore dan Googleplay. Pemain yang berminat boleh membuat pra-pendaftaran sekarang!

Pra-pendaftaran: Appstore atau Googleplay

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: