Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, October 21, 2021

Outerplane, Permainan Turnbased RPG Baru yang Unik!

| Thursday, October 21, 2021

Syarikat permainan Korea pertama kali menandatangani perjanjian penerbitan dengan VA Games tahun lalu untuk permainan mudah alih baru mereka, Outerplane. VA Games adalah studio permainan yang ditubuhkan pada tahun 2019 oleh pasukan pembangun yang mengembangkan Closers, yang merupakan permainan action-MMORPG PC, selama kira-kira 5 tahun. Pasukan utama mempunyai pengalaman dalam NCsoft dan XLGAMES juga! VA Games telah berkembang sehingga tahap ini, dengan 40 pekerja bekerja di Outerplane.

Menurut pengembangnya, cerita di Outerplane mempunyai tema anime yang kini sedang digemari ramaiisekai, di mana manusia normal pergi ke dunia fantasi. Mereka mendakwa bahawa selain daripada Rise of the Shield Hero dan Re: Zero, tidak banyak permainan mudah alih bertema isekai di pasaran permainan mudah alih hari ini. Suasana keseluruhan di Outerplane sangat unik, walaupun memiliki gaya seni anime, tetapi permainan ini akan berbeza dengan permainan anime isekai yang lain.

Outerplane Game RPG-Turnbased

Dalam permainan, terdapat beberapa watak yang tidak hanya dipanggil dari dunia nyata, tetapi juga mereka yang dipanggil dari masa depan dan bahkan di luar angkasa! VA Games mengesahkan bahawa mereka akan memperkenalkan watak dengan konsep yang sangat unik dan berbeza. Ini akan membolehkan pemain berkumpul dan membuat pasukan yang sangat unik untuk meneroka dan mengembara dalam dunia permainan ini.

Outerplane adalah permainan RPG-Turnbased-Classic. Oleh kerana pasukan inti dari Closers, mereka ingin menambahkan elemen tindakan tambahan dalam pertempuran. Contohnya ialah sistem kombo udara. Walaupun berputar, dalam keadaan tertentu, pemain dapat melancarkan musuh ke udara dan melakukan serangkaian serangan kombo. Permainan mudah alih ini juga akan mempunyai sistem Chainskills, ahli pasukan dapat menyerang berturut-turut ketika Gaugesskill penuh. Sistem Chainskills adalah sistem yang sangat penting yang tidak hanya memberikan kesan grafik yang hebat, tetapi juga menghancurkan setiap strategi dalam setiap perlawanan.

Outerplane Game RPG-Turnbased

Ya, itu sekilas dari permainan Outerplane, Outerplane kini sedang dikembangkan menggunakan Unity Engine untuk animasi 3D Penuh, jadi mari kita tunggu maklumat lebih lanjut dan permainan dalam permainan yang akan membuat kita penasaran.

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: