Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, October 5, 2021

Pelakon Korea Jung Ho Yeon dengan Pengikut Instagram Terbanyak

| Tuesday, October 5, 2021

Berkat kejayaan Squid Game di Netflix, sebilangan artis yang membintangi siri thriller menyaksikan followers Instagram mereka meningkat setiap hari, terutamanya Jung Ho Yeon—pelakon dan model Korea yang sangat berbakat.

Jung Ho Yeon yang bermain Sae Byeok dalam Squid Game terkejut kerana followers Instagramnya berkembang pesat, dari 400,000 hingga 13.1 juta dalam masa kurang dari 3 minggu.

Sebelum Squid Game tayang perdana di Netflix, pelakon berusia 27 tahun itu telah mengantongi 400,000 pengikut, dan menjadi model untuk beberapa jenama fesyen terkenal seperti Louis Vuitton, Prabal Gurung, Chanel, dan Roberto Cavalli.

Dan sekarang Jung Ho Yeon adalah pelakon Korea yang mempunyai followers Instagram terbanyak, mengalahkan pelakon drama popular lain, iaitu Lee Sung Kyung dan Song Hye-kyo.

Dalam temu bual dengan Herald Pop, Jung Ho Yeon membincangkan perubahan ketara dalam pengikut Instagramnya.

“Ketika saya membuka Instagram, pengikut saya bertambah, dan ketika saya membukanya lagi, jumlahnya meningkat tajam. Saya rasa cinta untuk Squid Game tercermin dalam angka, seperti takdir, dan saya sangat bersyukur. Dan kenyataan bahawa orang di seluruh dunia menyukai Squid Games membuat saya sangat gembira.”

===

Sekiranya anda suka membaca catatan seperti ini, teruskan melayari laman web FajarYusuf.Com.

Related Posts

No comments: