Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Saturday, October 9, 2021

Pendaftaran Honkai: Star Rail Closed Beta Test Sekarang!

| Saturday, October 9, 2021

Sejak akhir bulan September, berita mengenai permainan baru ini muncul, kini miHoYo telah mengumumkan permulaan pendaftaran untuk Closed Beta Test untuk permainan RPG Open-World Turn-Based terbaru mereka, Honkai: Star Rail.

Walaupun permainan ini mempunyai nama Honkai, masih belum diketahui sama ada tajuk baru ini berkaitan dengan dunia Honkai Impact 3rd. Yang kita tahu ialah Honkai: Star Rail akan memberi kebebasan kepada pemain untuk berkeliling galaksi dan angkasa lepas dengan kereta api yang disebut Astral Express!

honkai star rail closed beta test

Dari segi permainan, Honkai: Star Rail menggunakan pertempuran pasukan dengan 4 watak dengan sistem pertempuran berdasarkan giliran klasik yang semestinya sudah diketahui oleh pemain, kerana terdapat banyak permainan dengan permainan ini dan banyak yang popular, seperti Seven Deadly Sins: Grand Cross, Tales of Crestoria, Final Fantasy, dll.

Menurut maklumat rasmi yang diumumkan, Ujian Beta Tertutup akan dapat dimainkan di platform iOS dan PC, dan tidak disebutkan untuk Android, dengan fail data 10 GB! Pemain boleh mendaftar sekarang, dan semoga kita dapat bertemu di Open-World Honkai: Star Rail!

Daftar Closed Beta Test KLIK DISINI

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: