Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Monday, October 18, 2021

Permainan Mudah Alih DC Heroes & Villains Memulakan Acara Pra-Pendaftaran

| Monday, October 18, 2021

Peminat DC Comics harus bergembira! Oleh kerana Ludia telah mengumumkan permainan puzzle-RPG baru mereka yang bertajuk DC Heroes & Villains, ia akan dilancarkan di platform mudah alih pada awal 2022. Pertama kali diumumkan di acara DC FanDome, permainan mudah alih berlesen ini akan menampilkan watak-watak DC, termasuk Batman, Catwoman, Wonder Wanita, Harley Quinndll. Kini DC Heroes & Villains telah memulakan acara kempen pra-pendaftaran.

DC Heroes & Villains adalah puzzle-match-3-RPG dengan naratif asli, mengundang pemain untuk melakukan perjalanan melalui lokasi ikonik dan melawan kepupusan. Pemain mesti menggunakan kekuatan dan keberanian mereka untuk membuat pasukan kuasa besar mereka sendiri, dan bertempur bersama kekuatan baik dan jahat untuk bertahan.

Game Mobile DC Heroes & Villains

“Kami sangat bangga mengumumkan permainan terbaru kami, DC Heroes & Villains. Permainan ini mempamerkan yang terbaik dari Ludia, dengan permainan yang menarik dan teknologi inovatif yang menjadi ciri khas permainan pemenang penghargaan kami. Kami yakin permainan ini akan memberi peminat DC perspektif baru mengenai watak, persekitaran dan pengetahuan yang mereka sukai.”
Alex Thabet, CEO of Ludia

“Kami sangat kagum dengan DC Heroes & Villains, yang menjadikan bakat dan kreativiti Ludia sepenuhnya. Ini akan menjadi kali pertama peminat DC dapat membuat pasukan impian mereka sendiri dalam pertandingan puzzle-RPG match-3, menggabungkan pahlawan dan penjahat. Saya yakin peminat akan terpesona dengan apa yang dapat mereka lakukan dengan permainan ini”
Chris DeWolfe, CEO of Jam City

DC Heroes & Villains menampilkan permainan pemain solo yang menarik serta pertempuran pasukan dengan rakan Guild untuk mengalahkan bos yang kuat. Ia juga akan memacu adrenalin pemain dengan segala-galanya dari pertempuran PvP hingga Guild Raids untuk pelbagai hadiah epik dan pencapaian terbaik. Sekiranya anda berminat dengan permainan ini, anda sekarang boleh membuat pra-pendaftaran untuk permainan ini di laman web rasmi untuk mendapatkan bonus item dalam permainan yang sangat berguna apabila dilancarkan secara rasmi nanti.

Pra-pendaftaran: Laman Web Rasmi DC Heroes & Villains

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: