Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Friday, October 29, 2021

Rappelz Online Mobile telah dikeluarkan di Appstore dan Googleplay

| Friday, October 29, 2021

Rappelz Online telah dikeluarkan secara rasmi di seluruh dunia pada platform iOS dan Android. Permainan MMORPG Freetoplay yang mempunyai latar belakang dunia fantasi zaman pertengahan yang sangat epik, dan mengundang playe untuk bukan sahaja meneroka Openworld yang hebat, tetapi juga merasai berbagaimacam mod permainan PvE dan PvP yang mencabar.

Dengan pelbagai jenis Classes, Races dan penyesuaian terperinci, versi mudah alih bagi tajuk PC yang sangat digemari ini sangat popular kerana ia membolehkan pemain memburu dan menangkap hampir setiap raksasa dalam dunia permainan. Daripada Bunian dan Cerberus kepada Siren dan Malaikat, pemain terpaksa menjinakkan haiwan peliharaan untuk mendapatkan pengalaman dan menggunakan kemahiran mereka.

Rappelz Online Mobile

Permainan ini memfokuskan pada permainan dengan penerokaan pasukan, Rappelz Online menampilkan Dungeons yang mencabar, acara besar dalam permainan dan mod PvP yang unik untuk menguji walaupun pemain yang paling berpengalaman.

Dengan trend industri permainan mudah alih MMORPG, Rappelz Online juga telah mengambil pendirian menentang sistem Paytowin, memastikan tahap permainan yang sama untuk semua pemain, tanpa sistem VIP memberikan kelebihan kepada pemain berbanding yang lain. Sudah tiba masanya untuk pengalaman MMO sebenar pada mudah alih.

Muat turun: Appstore atau Googleplay

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: