Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, October 12, 2021

Sama dengan Among Us! Goose Duck Goose Dikeluarkan di AppStore & GooglePlay

| Tuesday, October 12, 2021

Sekarang ada kabar baik bagi anda pemain yang menyukai permainan Strategi-Asimetri, kerana Goose Goose Duck kini telah dirilis di Android dan iOS. Sekiranya anda sudah mengetahui permainan Among Us, Goose Goose Duck sangat mirip dengan permainan itu, pemain akan bergerak seperti itik yang harus menyelesaikan misi rahsia, tetapi pemain harus berhati-hati kerana akan ada Mallards dan itik lain yang akan menyusup pasukan dan saling membunuh.

Pemain boleh membuat lobi peribadi dan awam untuk bermain dengan rakan atau pemain lain dalam talian. Bukan hanya itu, pemain juga mendapat pelbagai ciri yang tidak terdapat dalam permainan Among Us secara keseluruhan, termasuk Public In-Game Voice Chat dan Optional Proximity Chat yang membolehkan pemain bercakap dengan bebek lain di dekat pemain.

Bukan hanya itu, terdapat beberapa ciri penyesuaian yang dapat diterokai oleh pemain, dengan pelbagai haiwan peliharaan, topi, dan pakaian yang dapat dipilih oleh pemain. Di samping itu, pemain juga mempunyai pilihan untuk menyelesaikan pelbagai misi dan mendapatkan bahan untuk membuat kostum mereka sendiri.

Goose Goose Duck

Pemain juga boleh memilih pelbagai peta dan mod yang terdapat di Goose Goose Duck. Termasuk SS Mothership, Black Swan, Nexus Colony, dan Mallard Manor. Pelbagai mod, termasuk Classic, Trick or Treat, Classic+, Dine & Dash, dan Goose Hunt juga boleh dimainkan. Sudah tentu dengan pelbagai watak itik untuk dipilih, termasuk DodoBird, Cannibal, dan Morphling.

Goose Goose Duck adalah permainan Strategi-Asimetri yang sangat menyeronokkan untuk dimainkan dengan pelbagai ciri, pilihan, penyesuaian, peta, dan mod yang menarik. Goose Goose Duck kini dikeluarkan di AppStore dan GooglePlay!

Muat turun: AppStore atau GooglePlay

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: