Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, October 21, 2021

Senarai Kod Gift Sprite Fantasia Oktober 2021, Redeem Sekarang!

| Thursday, October 21, 2021

Seperti permainan mudah alih pada umumnya, kini permainan MMORPG yang baru dilancarkan berjudul Sprite Fantasia menyediakan pelbagai jenis barang hadiah yang boleh dituntut secara percuma oleh pemain. Ya, kegemaran pemain adalah menuntut Kod Gift yang tersedia secara rasmi dan membolehkan pemain mendapatkan pelbagai hadiah item dalam permainan, dan sekarang terdapat senarai Kod Gift Sprite Fantasia yang aktif pada bulan Oktober 2021.

Sekiranya pemain ingin mendapatkan pelbagai item premium secara percuma, pemain harus menuntut Kod Hadiah ini dengan cepat kerana kod ini mempunyai kuota dan had masa yang terhad. Tuntutan hadiah dari Sprite Fantasia dapat dilakukan melalui permainan. Dapatkan pelbagai hadiah item dalam permainan.

Senarai Kod Gift Sprite Fantasia Oktober 2021:

  • 7BDKCSSSF6FN : Memory Card Gacha Ticket x1

Gift Codes Sprite Fantasia redeem

Cara Menuntut Kod Hadiah Sprite Fantasia:

  1. Buka permainan, ketuk ikon Sprite
  2. Kemudian pilih Gift Code dan taipkan kod pada Enter Gift Code
  3. Klik butang Redeem, hadiah akan segera diberikan ke peti masuk permainan.

Anda harus ingat bahawa kod penebusan Sprite Fantasia ini tidak selalu aktif dan boleh digunakan. Setiap kod mempunyai had masa yang berbeza dan mempunyai kuota had tuntutan!

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: