Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, October 14, 2021

Versi Global Blue Archive Memulakan Acara Kempen Pra-Pendaftaran

| Thursday, October 14, 2021

Setelah mengumumkan laman web teaser interaktif yang menakjubkan pada Ogos lalu, Nexon kini secara rasmi memulakan acara kempen pra-pendaftaran untuk permainan mudah alih Anime-RPG mereka yang bertajuk Blue Archive versi Global. Permainan ini dikembangkan oleh NAT GAMES, Blue Archive mempunyai permainan di mana pemain akan mengambil peranan sebagai guru akademi yang bekerjasama rapat dengan pelajar untuk menyelesaikan misteri di sekitar bandar. Permainan mudah alih itu direncanakan akan dikeluarkan pada iOS dan Android dan pemain boleh membuat pra-pendaftaran sekarang.

Nexon memeriahkan pra-pendaftaran dengan memberikan beberapa hadiah dalam permainan untuk diperjuangkan oleh pemain. Sekiranya pra-pendaftaran mencapai 500,000 pendaftar, semua pemain yang berdaftar akan menerima:

  • 2-star character Mutsuki
  • 1,400 pyroxenes
  • 150,000 credits

Blue Archive Global pre-register

Nexon akan mengedarkan semua hadiah yang diperoleh kepada pemain setelah permainan rasmi dikeluarkan kemudian. Pemain juga akan menerima 50,000 credits pada akhir pendaftaran di GooglePlay dan AppStore. Bukan hanya itu, kegembiraan pra-pendaftaran juga tersebar ke media sosial, dengan pelbagai promosi di Twitter.

Pelakon suara di sebalik watak Blue Archive yang menggemaskan menyertai perayaan di YouTube, di mana pemain dapat melihat pesanan khas dari suara Aru (Reina Kondo) dan Shiroko (Yui Ogura). Trek baru dari runut bunyi asli permainan juga akan tersedia untuk streaming.

Sementara menunggu pelepasan global pada bulan November ini, para pemain dapat meneroka pelbagai ciri Blue Archive di Laman Web rasmi mereka, termasuk profil watak, maklumat cerita, dan kuiz yang menyeronokkan untuk menentukan kesesuaian mereka di sebilangan kelab sekolah.

Laman Web Rasmi Blue Archive

===

Baca lebih banyak artikel yang berkaitan dengan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News agar anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: