Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Sunday, November 14, 2021

Adele Dedahkan Maksud Lagu Barunya "Hold On"

| Sunday, November 14, 2021

Adele menerangkan maksud lagu baharunya “Hold On dalamrancangan TV khas Adele One Night Only. Istimewa akan disiarkan di CBS pada hari Ahad, 14 November 2021.

Dua hari lalu, CBS Mornings menyiarkan klip eksklusif di Twitter. Dalam klip itu, Adele mendedahkan makna dan inspirasi di sebalik lagunya, Hold On, kepada Oprah Winfrey. Hold On itu sendiri adalah salah satu lagu dari album terbaru Adele, 30, yang akan dikeluarkan pada 19 November.

Oprah dilihat membaca lirik lagu Hold On pada permulaan klip eksklusif itu. I’m such a mess. The harder that I try I regress. I am my own worst enemy. Right now, I truly hate being me. Every day feels like the road that I’m on might open up and swallow me whole. How do I feel so mighty small when I’m struggling to feel at all?”

Selepas itu, Oprah memberi pujian kepada Adele tentang kemahiran menulis lagunya, dan dia turut bertanyakan soalan kepada penyanyi yang memenangi Anugerah Grammy itu. “Apa yang berlaku? Bagaimanakah anda mengekalkan iman apabila anda berada di tahap yang paling rendah?”

Adele menjelaskan, lagu Hold On diilhamkan daripada nasihat rakan-rakannya ketika dia sedang down. “Rakan-rakan saya selalu berkata ‘hold on’ apabila saya berasa sedih.”

“Ini adalah satu proses. Proses penceraian, proses menjadi ibu bapa tunggal. Proses tiba untuk diri sendiri setiap hari, muncul untuk diri sendiri setiap hari dan masih menjaga rumah, menjalankan perniagaan,” tambahnya.

Tidak lama dahulu, Adele mendedahkan bahawa dia sangat kecewa dengan perceraiannya dengan Simon Konecki dalam temu bual dengan Rolling Stone.

“Ia membuatkan saya sangat sedih. Kemudian orang yang saya tidak kenali tahu saya tidak berjaya. Ia benar-benar mematahkan saya,” kata Adele kepada majalah itu.

Snippet Hold On boleh didengari dalam iklan Krismas Amazon. Tonton iklan di bawah ini!

===

Jika anda suka membaca posting seperti ini, teruskan melayari laman web FajarYusuf.Com.

Related Posts

No comments: