Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Friday, November 5, 2021

FarmVille 3 telah dikeluarkan di Googleplay dan Appstore

| Friday, November 5, 2021

Permainan ini mula dikenali pada tahun 2009 oleh Zynga, mereka mengeluarkan permainan Simulasi Pertanian yang ringkas iaitu FarmVille yang boleh dimainkan oleh pemain di Facebook. Permainan mudah alih ini menarik perhatian dunia dan menjadi permainan Facebook paling popular pada tahun 2009 dengan lebih daripada 30 juta pemain aktif setiap hari. Kemudian, pada tahun 2014, mereka mengeluarkan FarmVille 2: Country Escape, yang ternyata menjadi hit sekali lagi. Selepas bertahun-tahun kini Zynga mengeluarkan siri ketiga untuk permainan ini bertajuk FarmVille 3.

Permainan Simulasi Pertanian sangat popular bagi sesetengah pemain, kerana permainannya yang ringkas dan cantik dengan watak dan haiwan yang sangat menyeronokkan untuk dimainkan sambil bersantai. FarmVille 3 dibangunkan dengan pelbagai ciri yang wujud daripada versi sebelumnya, dengan grafik dan permainan yang dipertingkatkan, tetapi turut membawa kembali beberapa watak kegemaran peminat.

FarmVille 3

Marie, akan kembali ke ladang dan Marie akan berada di sana untuk menyambut para pemain semasa mereka menyelesaikan cabaran dan membina rumah. Menyertai Marie kali ini akan membawa kumpulan Petani baharu dengan latar belakang dan kemahiran unik yang akan membantu pemain. Mereka akan menerangkan mekanik baharu seperti penyesuaian ladang dan ladang.

“FarmVille 3 melibatkan pemain dalam pengalaman FarmVille baharu yang menakjubkan secara visual yang diselitkan dengan rasa pengembaraan, hubungan sosial dan semangat bertani yang disukai ratusan juta peminat. Kami sangat menjemput generasi baru pemain untuk bertemu dengan watak baru FarmVille yang menyeronokkan dan haiwan comel yang hidup subur di kawasan desa yang indah penuh dengan hati dan jenaka”
Bernard Kim, Presiden Zynga Publishing

Dunia baharu yang dipertingkatkan di FarmVille 3 ini akan menampilkan lebih daripada 150 jenis haiwan seperti lembu, ayam, malah harimau dan alpaka. Terdapat lebih daripada 30 watak baharu yang pemain akan berinteraksi dalam dunia dengan cuaca dinamik yang akan menjejaskan pertanian. Pemain juga boleh bertukar item dengan pemain lain dengan cara yang menguntungkan kedua-dua pihak.

Download: Appstore atau Googleplay

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: