Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, November 16, 2021

FFVII: The First Soldier telah mengeluarkan pre-download di Appstore & Googleplay

| Tuesday, November 16, 2021

Menjelang keluaran FFVII: The First Soldier yang akan dikeluarkan secara rasmi pada 17 November, ia kini tersedia untuk pramuat turun untuk iOS dan Android. Pemasangan akan memerlukan saiz memori 2GB. Anda boleh memuat turun permainan Battleroyale Mobile Final Fantasy di Googleplay dan Appstore.

Spesifikasi yang disyorkan: Android 7.1 atau Lebih Tinggi dan memerlukan sekurang-kurangnya 3GB RAM, peranti tertentu mungkin tidak serasi dengan permainan ini walaupun ia memenuhi keperluan di atas.

Mengenai permainan Final Fantasy VII: The First Soldier: Pemain akan bertarung dengan gabungan serangan Melee, Magic dan Ranged dengan Senjata Api. Gunakan semua pilihan senjata yang ada pada pelupusan anda untuk mengalahkan musuh anda dalam pertempuran yang sangat pelbagai dan strategik.

FF The First Soldier pre download released

FF The First Soldier pada asasnya sama dengan permainan Battleroyale secara umum tetapi dengan tambahan serangan Magic, Sword, Monster Summons, dsb. Jadi jika anda ingin tahu tentang permainan ini, pastikan anda memuat turunnya terlebih dahulu.

Muat turun: Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: