Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Wednesday, November 10, 2021

Figure Fantasy memulakan prapendaftaran, permainan Action Figure Anime!

| Wednesday, November 10, 2021

Komoe Technology telah mengumumkan projek permainan terbaru mereka bertajuk Figure Fantasy, permainan mudah alih ini akan dibangunkan untuk Android dan iOS. Figure Fantasy ialah permainan Idle-RPG dengan tema Figurine 3D yang menggabungkan ciri Autobattler dengan teknologi 3D Physically Based Rendering (PBR) untuk mencipta dunia yang realistik, dan memaparkan koleksi digital yang akan dikumpul oleh pemain semasa bermain permainan ini. Prapendaftaran Figure Fantasy kini bermula pada Android dan iOS.

Setiap watak dalam Figure Fantasy ialah Action Figure yang direka dengan cantik dilengkapi dengan mekanik unboxing yang menarik dengan animasi berkualiti tinggi dan dengan penjenamaan, reka bentuk dan kemahiran unik mereka sendiri. Lebih 100 Tokoh Tindakan berbeza akan tersedia untuk dikumpulkan oleh pemain. Setiap satu dicipta secara terperinci dengan perhatian diberikan kepada setiap butiran seolah-olah ia adalah koleksi fizikal sebenar dan boleh dipamerkan di etalase peribadi pemain.

Figure Fantasy ide rpg 3d game

Pertempuran strategik dalam permainan ini dipersembahkan dalam format 3D dengan teknologi PBR, dengan arena yang sangat nyata. Pemain mesti boleh mencipta kombinasi serangan daripada koleksi mereka, mencuba kombinasi Class dan Skills yang berbeza untuk mencari cara menang untuk mengalahkan musuh dalam permainan Idle-RPG Figure Fantasy.

Ciri dalam permainan Figure Fantasy

  • Lebih 100 Tokoh Aksi Anime berkualiti tinggi yang unik untuk dikumpulkan oleh pemain
  • Teknologi Physically Based Rendering (PBR) menyerlahkan butiran setiap Rajah, meniru tekstur bahan dunia sebenar dan membiaskan cahaya dari setiap sudut.
  • Berjuang dalam sistem grid 3×3 untuk menaik taraf Angka kegemaran anda dan mendapatkan yang baharu, mengembangkan koleksi dengan setiap kemenangan
  • Teruskan menang walaupun di luar talian dengan mekanik idle

Prapendaftaran: Laman web rasmi Figure Fantasy

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com
Ikuti Fanpages Facebook dan juga Berita Google FajarYusuf.Com supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: