Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, November 16, 2021

Figure Fantasy telah dilancarkan softlaunch di Googleplay

| Tuesday, November 16, 2021

Permainan RPG mudah alih Figure Fantasy kini Softlaunch di Googleplay untuk Australia dan New Zealand. Pemain di rantau ini akan dapat menikmati Softlaunch Figure Fantasy dari 16 November 2021 hingga 29 November 2021.

Spesifikasi yang disyorkan untuk bermain Figure Fantasy ialah Android 4.3 atau Lebih Tinggi, dan memerlukan ruang memori 3GB atau Lebih Tinggi. Pemain dinasihatkan untuk memaut ke akaun Komoe, Google atau Apple.

Jika permainan lagging, Soalan Lazim mengesyorkan perkara berikut:

  • Permainan ini mungkin lagging jika pemain mempunyai terlalu banyak apl latar belakang, jadi pemain mesti menutup apl yang tidak digunakan terlebih dahulu.
  • Tetapkan kualiti grafik kepada Rendah untuk menyemak sama ada prestasi bertambah baik.
  • Pemain peranti mungkin mempunyai pelesapan haba yang lemah, jadi sejukkannya sebelum terus bermain.

Figure Fantasy released softlaunch

IAP (In App Purchase) sudah tersedia dalam permainan ini. Pelbagai Acara Ingame juga telah dimulakan, termasuk “The Baseball League” dan “Suzumi’s Express Project” yang bermula pada masa yang sama dengan Softlaunch, dan kedua-dua Acara ini akan berakhir pada 22 November 2021. Hadiah log masuk juga akan diberikan.

Muat turun: Googleplay

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: