Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Friday, November 12, 2021

Hextech Mayhem: A League of Legends Story akan keluar tidak lama lagi

| Friday, November 12, 2021

Beberapa ketika dahulu Netflix telah mengeluarkan secara rasmi Netflix Games secara global. Pada pengeluarannya terdapat 5 permainan yang telah tersedia dan boleh dimainkan secara terus oleh pemain. 5 permainan ini ialah Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Teeter Up dan Card Blast.

Dan ia tidak mengambil masa yang lama untuk Netflix, kini mereka mengeluarkan permainan baharu untuk Netflix Games. Ya, mereka mengumumkan bahawa Netflix Games akan mempunyai permainan baharu tidak lama lagi. Permainan baharu ini ialah Hextech Mayhem: A League of Legends Story.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story ialah permainan baharu yang dibangunkan oleh Riot Games. Permainan ini berkonsepkan Rythm Game dengan paparan grafik 2D. Dalam permainan Hextech Mayhem: A League of Legends Story, pemain akan mengambil peranan sebagai Ziggs.

Hextech Mayhem A League of Legends Story

Ziggs adalah salah seorang juara dalam League of Legends dengan peranan Mage. Ziggs sangat terkenal dengan kebolehan bomnya ketika menyerang. Dalam permainan Hextech Mayhem: A League of Legends Story, keupayaan bom akan menjadi senjata utama Ziggy.

Pemain mesti menggunakan bom untuk mengelakkan serangan musuh semasa menyelesaikan semua misi sedia ada. Riot Games juga telah mengeluarkan treler pengumuman untuk Hextech Mayhem: A League of Legends Story. Treler menunjukkan rakaman permainan permainan.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story dijadualkan untuk keluaran global pada 16 November 2021. Permainan ini akan tersedia pada platform Nintendo Switch dan PC di Steam, GOG.com, dan Epic Games, tetapi ada kemungkinan ia juga akan tersedia untuk Mobile nanti jika kita melihat pada permainan yang ringkas dan kelihatan boleh dimainkan untuk dipersembahkan kepada Android dan iOS.

Khusus untuk Netflix Games, Hextech Mayhem: A League of Legends Story akan dikeluarkan pada masa yang berbeza. Tetapi sehingga kini, Riot Games dan Netflix masih belum berkongsi tarikh keluaran yang tepat.

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com
Ikuti Fanpages Facebook dan juga Berita Google FajarYusuf.Com supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: