Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Monday, November 8, 2021

Maklumat kemas kini terkini tentang Clash Mini, Clash Quest dan Clash Heroes

| Monday, November 8, 2021

Beberapa hari lalu, Supercell telah memberikan maklumat terkini bagaimana perkembangan ketiga-tiga permainan yang bakal mereka keluarkan. Dalam video baharu yang mereka terbitkan, kita boleh melihat butiran permainan tentang Clash Mini, Clash Quest dan Clash Heroes. Video ada di penghujung artikel.

Clash Mini

Clash Mini sedang menuju ke versi beta di Kanada, Finland, Denmark, Norway, Sweden dan Iceland mulai hari ini, 8 November. Semasa beta, pemain akan dapat mencipta pasukan untuk dihantar ke pertempuran catur automatik. Supercell juga berkata bahawa mereka memperkenalkan kandungan baharu sambil menyesuaikan watak sedia ada berdasarkan maklum balas pemain semasa ujian beta.

Clash Quest

Clash Quest masih dalam peringkat awal pembangunan, dan tiada tarikh keluaran telah diumumkan. Walau bagaimanapun, mereka baru-baru ini mengadakan ujian Closedalfatest dengan beberapa ratus pemain memberikan maklum balas untuk menambah baik permainan. Seterusnya, Supercell ingin memperkenalkan ciri baharu, penambahbaikan permainan dan dunia dalam permainan. Peringkat seterusnya untuk Clash Quest ialah Openalfatest. Bagaimanapun, belum ada tarikh pasti untuk ini.

new update information video clash quert clash mini clash heroes

Clash Heroes

Clash Heroes telah melakukan Softlaunch. Kemudian kini terdapat kemas kini yang memperkenalkan Boss baharu kepada permainan, seperti Lava Hound, tentera baharu seperti Minions, dan pelbagai ciri baharu, termasuk Shipwrecks dan Dungeons.

Kemas kini terbaharu ini menampilkan Clans, membenarkan pemain membentuk Clan dengan rakan mereka sebelum bersaing dalam Liga Clan. Mereka juga memperkenalkan Bos baharu yang dipanggil Bone Bros, dua Skeletaldogs yang boleh mengejutkan barisan pemain dengan satu pukulan kepala. Kemas kini baharu ini turut menyaksikan ketibaan unit baharu, Bomb MinerBomb Miner meninggalkan bom di belakang untuk dihentak oleh musuh dengan hasil yang meletup.

Mereka juga mendedahkan acara akan datang yang akan memperkenalkan Magic Bow Defense, yang menembak anak panah melalui beberapa unit seperti Clash Royale’s Magic Archer. Selain itu, kemungkinan juga akan ada Boss baharu bernama Volt Viper, ular gergasi yang mempunyai banyak gegelung Tesla di belakangnya. Sama seperti Clash Quest, belum ada tarikh keluaran yang pasti.

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com
Ikuti Fanpages Facebook dan juga Berita Google FajarYusuf.Com supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: