Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Friday, November 12, 2021

Ragnarok Origin telah dikeluarkan secara rasmi di Appstore dan Playstore

| Friday, November 12, 2021

Selepas berjaya melaksanakan Betatest pada penghujung September lalu dan kini menjadi semakin popular di Korea dan Jepun, Gravity kini telah mengeluarkan Ragnarok Origin secara global untuk platform Android dan iOS.

Mengenai Ragnarok Origin

Ragnarok Origin ialah versi baharu Ragnarok Onlinesebuah Permainan MMORPG fantasi yang digemari oleh pemain pada tahun 2002. Dalam Ragnarok Origin, pemain boleh meneroka dunia Midgard yang indah sambil melawan raksasa dan menyelesaikan misi untuk mengekalkan keamanan dan ketenteraman di dunia. Pemain boleh menyesuaikan watak mereka sendiri dan menjadi legenda dalam permainan. Pemain juga boleh menyertai persatuan atau merancang untuk melakukan pengembaraan solo, pelbagai gaya permainan sentiasa mempunyai sesuatu untuk semua pemain.

Dalam permainan ini terdapat 6 Class yang boleh dimainkan, dari Swordsman hingga Merchant. Ragnarok Origin memberikan pemain kebebasan sepenuhnya untuk meneroka. Berjalan melalui hutan untuk menerokai Dungeons yang misterius. Jika pemain memerlukan pemandangan segar, pergi ke empat bandar besar. Pemain boleh melawan pelbagai jenis raksasa, daripada raksasa yang comel hingga yang boleh membawa maut.

Ragnarok Origin released global

Ganjaran Ragnarok Origin

Jika anda telah pra-pendaftaran, anda layak mendapat pelbagai hadiah termasuk Potions, Meow Meow flu Masks dan Lucky Farming Candy apabila anda memuat turunnya.

“The day has finally come…
#RagnarokOrigin is available NOW!
Stop what you’re doing RIGHT NOW!
It’s ADVENTURE TIME!
Download here https://bit.ly/30geSmZ”
@RagnarokOrigin

Ragnarok Origin kini tersedia dalam bahasa Inggeris di seluruh dunia, dan pemain yang berminat kini boleh memuat turunnya di GooglePlay dan AppStore.

Jika anda peminat permainan MMORPG, Ragnarok Origin sedia untuk anda. Bukan sahaja peningkatan genre, tetapi juga pengalaman permainan kerana anda boleh memainkannya di mana-mana sahaja dari telefon bimbit anda.

Muat turun: Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com
Ikuti Fanpages Facebook dan juga Berita Google FajarYusuf.Com supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: