Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, November 4, 2021

Seven Knights 2 akan dikeluarkan pada 10 November 2021

| Thursday, November 4, 2021

Semalam, Netmarble mengumumkan maklumat penting, mereka akan mengeluarkan permainan RPG mudah alih yang sangat dinanti-nantikan oleh pemain di seluruh dunia, Seven Knights 2 pada 10 November 2021, jam 02:00 (UTC+0) akan dikeluarkan. Sekuel rasmi kepada permainan mudah alih popular dengan lebih 60 juta muat turun bertajuk Seven Knights, pemain boleh menikmati pelbagai ciri menarik selepas dikeluarkan, termasuk pelbagai watak, Boss yang mencabar dan cerita yang mengasyikkan.

Ciri-ciri Seven Knights 2

Seven Knights 2 will release on November 10

Watak Berkarisma yang Boleh Dikumpul untuk pemain : Menampilkan wajah Tujuh Kesatria yang baharu dan dikenali, 46 watak akan tersedia untuk koleksi selepas dikeluarkan.

Boss Mencabar : Pemain akan terlibat dalam pertempuran menentang Boss yang menguji strategi dan taktik mereka. Dalam RPG visual yang menakjubkan ini, pemain mesti menggunakan gubahan, formasi dan strategi yang berbeza, sambil mengawal empat watak dalam masa nyata.

Cerita yang mengasyikkan : Pemain boleh menikmati dunia Seven Knights 2 dengan cerita sinematik, menampilkan dua jam cutscenes berkualiti tinggi dan grafik yang cantik dikuasakan oleh Unreal Engine 4.

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com
Ikuti Fanpages Facebook dan juga Berita Google FajarYusuf.Com supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: