Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Monday, November 15, 2021

Summoners War: Chronicles akan mempunyai sistem Play To Earn Blockchain

| Monday, November 15, 2021

Summoners War: Chronicles ialah permainan MMORPG Crossplatform untuk Mudah Alih & PC yang akan dikeluarkan tidak lama lagi dan dibangunkan oleh Com2uS, permainan ini adalah berdasarkan adaptasi daripada Summoners War yang sangat popular. Summoners War: Chronicles akan mengadakan Soft Launch pada suku pertama 2022, treler sinematik telah dikeluarkan hari ini, bersama-sama dengan pengumuman mengenai teknologi blockchain yang menjadi sohor kini. Nampaknya, Com2uS akan menyertakan sistem P2E (Play To Earn) dalam Summoners War: Chronicles sebagai tarikan.

Mereka berhasrat untuk menggabungkan populariti Summoners War dengan sistem protokol Blockchain yang kini popular sebagai prestasi permainan untuk pemain menjadi lebih fleksibel untuk menguruskan item mereka.

Summoners War Chronicles play to earn blockchain system

Dalam Summoners War: Chronicles, pemain boleh menikmati pengalaman dan keseronokan bermain MMORPG strategik dengan bertarung sebagai satu pasukan dengan pelbagai Summons Monsters, memerangi pasukan sebagai satu pasukan di pelbagai benua dengan pelbagai konsep termasuk padang pasir dan glasier, dan menyelesaikan pelbagai teka-teki yang wujud. dalam pelbagai kandungan termasuk Dungeons. Permainan mudah alih ini akan dikeluarkan pada tahun 2022 pada peranti iOS, Android dan PC.

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com
Ikuti Fanpages Facebook dan juga Berita Google FajarYusuf.Com supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: