Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, November 16, 2021

The Thousand Noble Musketeers: Rhodoknight (JP) akan keluar pada 24 November

| Tuesday, November 16, 2021

The Thousand Noble Musketeers: Rhodoknight akhirnya mengumumkan tarikh keluaran untuk Googleplay Japan, permainan RPG ini akan dikeluarkan pada 24 November 2021. Prapendaftaran masih dibuka yang menawarkan pelbagai hadiah, termasuk Gacha Currency, Supplies Item dan Anak Patung Comel Watak.

Dengan keluaran The Thousand Noble Musketeers: Rhodoknight, ini menandakan permulaan baharu untuk siri permainan, membolehkan pemain mengumpul pelbagai jenis senjata api antik. Permainan ini sebenarnya ditujukan untuk pemain wanita kerana terdapat banyak watak lelaki dalam permainan ini, dan juga permainan ini mempunyai Anime.

The Thousand Noble Musketeers Rhodoknight release date november 24

Salah satu perbandingan paling dekat dengan genre permainan ini ialah Touken Ranbu, di mana protagonis boleh mengumpul dan berlatih dengan pelbagai jenis pedang Jepun bersejarah. Yang ini telah agak berjaya, dan mengembangkan sayapnya ke multimedia termasuk anime dan adaptasi aksi langsung dan tidak lama lagi akan menjadi permainan konsol spin-off.

Kita akan lihat sama ada versi terbaru permainan Rhodoknight mampu menarik perhatian lebih ramai pemain dunia atau tidak.

Prapendaftaran : Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: