Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Monday, November 15, 2021

Tower of God M: The Great Journey akan datang tidak lama lagi

| Monday, November 15, 2021

Ramai pemain sedang menikmati musim 1 Anime Tower of God yang baru-baru ini disiarkan, Komik Webtoon Naver ini mempunyai tontonan lebih 4 bilion! Pembangun dan penerbit permainan mudah alih Korea yang popular, NGELGAMES, hari ini telah memulakan kempen prapendaftaran untuk permainan terbaharu mereka, Tower of God M: The Great Journey, permainan yang diadaptasi berdasarkan Webtoon.

Menurut keterangan rasmi, Tower of God M: The Great Journey ialah “penceritaan semula yang indah tentang cerita asal dengan karya seni dan animasi yang berkualiti tinggi”.

Tower of God M The Great Journey

Walaupun masih tiada rakaman permainan dalam permainan, permainan ini diumumkan sebagai permainan 2D Action-RPG, yang boleh anda lihat sepintas lalu dalam imej promosi yang diumumkan.

Nampaknya pemain perlu membentuk satu pasukan dengan 5 watak. Imej yang diterbitkan juga mengingatkan kita tentang permainan Counter:Side dari segi Artstyle dan animasi 2D. Jadi mari kita tunggu maklumat lanjut tentang permainan ini, kerana Tower of God M: The Great Journey akan hadir ke acara G-Star 2021 minggu ini!

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com
Ikuti Fanpages Facebook dan juga Berita Google FajarYusuf.Com supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: