Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, November 25, 2021

Zio and the Magic Scrolls memulakan prapendaftaran di Googleplay & Appstore

| Thursday, November 25, 2021

Super Planet ialah Pembangun dan penerbit permainan mudah alih yang menyesuaikan webcomic popular, Naver webtoon, ke dalam permainan mudah alih Idle-RPGZio and the Magic Scrolls. Permainan Idle ini berbeza daripada permainan AFK lain dengan menambahkan Magic Scrolls pada pertempuran 5vs5. Pemain boleh menggunakan Magic Scrolls sebagai pilihan istimewa semasa pertempuran, yang akan menjadikan permainan penuh dengan strategi.

Bukan itu sahaja, dalam permainan ini juga terdapat kisah tersembunyi watak utama iaitu Zio dan tanah Aerok yang akan didedahkan dari semasa ke semasa. Grafik pertempuran dalam permainan ini adalah ringkas dan cantik yang hanya boleh dilihat dalam permainan Zio and the Magic Scrolls.

Prapendaftaran Zio and the Magic Scrolls kini tersedia di Googleplay dan Appstore di seluruh dunia, dan permainan ini juga akan tersedia dalam 13 bahasa, membolehkan lebih ramai pemain meneroka dunia fantasi yang luar biasa ini.

pra registrasi Zio and the Magic Scrolls apk pre register now gameplay idle rpg

3 ciri penting dalam permainan Zio and the Magic Scrolls Idle-RPG:

1. Ciri Magic Scrolls

Scrolls dibahagikan kepada empat bahagian, yang merupakan gerakan khas yang sangat berkuasa, tetapi memerlukan strategi yang hebat untuk menggunakannya bagi memastikan kemenangan pemain.

2. Wujudkan pasukan terbaik

Membentuk pasukan yang kuat agak mudah. Watak dalam permainan ini dibahagikan kepada tiga class, iaitu Dewa, Manusia, dan Iblis. Di samping itu, watak-watak akan mempunyai roles mereka sendiri.

3. Semua watak penting

Dalam Zio and the Magic Scrolls hanya 5 watak digunakan untuk melawan daripada 27 aksara yang tersedia, oleh itu permainan ini mempunyai fungsi watak Support. Dengan meletakkan 5 orang yang tidak mengambil bahagian dalam pertempuran sebagai Sokongan, pemain boleh menggunakan seberapa banyak wira yang mungkin dan memperoleh kuasa tempur tambahan, supaya semua watak adalah penting. Selain itu, sesetengah watak mempunyai ciri Buff ‘Connection’, bergantung pada hubungan antara watak yang akan memberikan kuasa tambahan.

Pra-pendaftaran KLIK SINI

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: