Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Friday, December 10, 2021

11 senarai permainan mudah alih Play2earn NFT terbaik pada Android dan iOS

| Friday, December 10, 2021

Adakah anda sedang mencari senarai Permainan Play2earn terbaik yang tersedia pada Android dan iOS yang memberi ganjaran kepada pemain bukan sahaja dengan NFT tetapi juga dengan Token yang mempunyai utiliti wang dunia sebenar? Anda berada di artikel yang betul!

Permainan Play2earn NFT kini merupakan industri GameFi yang berkembang pesat dan menjadi sohor kini, gembar-gembur ini memberi kesan global yang ketara ke seluruh dunia. Membenarkan pemain mengawal aset dalam permainan mereka mewujudkan beberapa peluang pendapatan. Permainan jenis ini semakin meningkat bilangannya dengan pantas, kebanyakannya serasi dengan platform PC dan Mudah Alih. Sesetengah permainan ini masih dalam pembangunan, manakala sesetengahnya telah menyediakan versi alfa dan beta kepada orang ramai.

Memandangkan semakin ramai pembangun menyediakan jenis permainan ini kepada pemain Mudah Alih, industri permainan Blockchain memasuki pasaran baharu yang berpotensi besar. Lebih ramai pemain memiliki dan menggunakan telefon pintar setiap hari berbanding PC. Di sesetengah negara, mereka mempunyai beberapa telefon pintar, menjadikan mereka sasaran khalayak yang baik untuk permainan Play2earn Blockchain yang mampu menarik pemain untuk jangka masa yang lebih lama, kini terdapat permainan NFT Play2earn yang telah terbukti sah termasuk kemungkinan MMORPG berjudul Summoner Wars Chronicles tahun depan yang turut menggunakan teknologi Blockchain.

Senarai permainan Play2earn Mudah Alih (Android & iOS) terbaik

Binemon

Hanya menunggu masa sebelum NFT akan memberi kesan kepada permainan play2earn. Binemon ialah permainan crypto yang diilhamkan oleh Pokemon, menggabungkan beberapa elemen, termasuk koleksi, gacha, RPG, pengembaraan, menjadi satu. Pemain boleh membina tentera raksasa untuk bertarung dalam mod PvE atau PvP. Pemain boleh mendapatkan Ambrosia, yang merupakan salah satu daripada tiga mata wang dalam permainan. Pendapatan Mons boleh dilakukan melalui pasaran menggunakan DRK, salah satu mata wang asli.

Reward Hunters

Salah satu permainan play2earn terbaharu pada iOS dan Android, Reward Hunters menampilkan mod Openworld Battleroyale, permainan ini mempunyai tetapan zaman pertengahan dan beberapa avatar. Pemain boleh mengambil bahagian dalam pertempuran 1v1 atau bermain permainan 8 orang, pemain terakhir yang berdiri menang. MMORPG Battleroyale ini merancang untuk memasukkan acara pertaruhan mingguan dan kejohanan, antara ciri lain, pada masa hadapan. Pemain mesti memperoleh token RHT untuk mengambil bahagian kerana ia menjadikan mereka layak untuk ganjaran Binance Coin (BNB).

Farmer World

Farmers World merumuskan permainan play2earn ini dengan baik. Pemain akan melibatkan diri dalam pertanian menggunakan pelbagai alat, sumber dan tanah untuk membina ladang dan menuainya. Permainan ini dibangunkan dengan WAX Blockchain, permainan ini telah mengalami pertumbuhan yang ketara sejak kebelakangan ini. Dunia Petani memerlukan pengguna untuk mempunyai NFT tertentu untuk mengambil bahagian. Di samping itu, pemain boleh memperoleh ganjaran dengan melawan petani lain sementara mereka menunggu musim menuai mereka selesai.

Axie Infiniti

Salah satu permainan play2earn yang paling popular di Asia, Axie Infinity, permainan berasaskan Ethereum, telah mengubah kehidupan ramai orang di seluruh dunia. Pada masa ini, pemain di seluruh dunia sedang bermain permainan ini, yang kebanyakannya telah kehilangan pendapatan sepenuh masa akibat pandemik, untuk mendapatkan wang. Tumpuan permainan adalah untuk mengumpul, menaikkan dan melawan raksasa, sama ada dalam mod PvE atau PvP. Pemain mendapat hadiah berupa Axie Infinity Shards (AXS) dan Smooth Love Potions (SLP). Aset dan raksasa boleh dijual di pasaran Eth di alam semesta Axie Infinity. Permainan play2earn ini memerlukan pemain mempunyai sekurang-kurangnya tiga Axies sebelum pemain boleh mengambil bahagian dalam pertempuran dalam permainan. Mereka yang baru mengenali permainan ini dan tidak mempunyai dana yang mencukupi untuk membeli Axies boleh memilih biasiswa di Axie Infinity.

Monsta Infinite

Monsta Infinite ialah salah satu daripada banyak permainan berasaskan raksasa yang mempunyai potensi besar untuk menjadi salah satu permainan play2earn paling popular di Asia. Pemain mesti mendapatkan tiga Montas daripada Pasaran untuk mengambil bahagian dalam pertempuran. Setiap Monsta mempunyai enam kad kemahiran, dua kad serangan dan dua kad pertahanan dalam permainan.

Devikin

Dalam dunia Devikin yang sentiasa berkembang, pemain boleh mengumpul watak dan membiak watak baharu untuk mencipta senarai watak yang lebih berkuasa dan serba boleh. Permainan RPG Turnbased ini menampilkan sistem pertempuran JRPG dengan elemen Tamagotchi. Selain itu, pemain boleh membeli dan menjual watak dalam pasaran menggunakan Devicoin (DVK).

Plant vs Undead

Sesiapa sahaja yang pernah bermain Plants vs Zombies akan cepat memahami permainan teras Plants vs Undead. Permainan Multiplayer Towerdefense membolehkan pemain memiliki kilang sebagai NFT. Plant Vs Undead ialah permainan mudah alih Freetoplay yang mengikut mekanisme play2earn. Di Brazil, Plant vs Undead telah mendapat populariti yang ketara kerana ia membolehkan pemain memperoleh ganjaran tanpa membayar sebarang yuran.

Realm

Menggabungkan beberapa elemen ke dalam satu permainan sentiasa menjadi ujian yang sukar. Realm menggabungkan muzik, seni dan pengalaman permainan untuk mencipta Realm terunggul, menampilkan portal AR untuk pemain mengembara ke alam semesta mikro yang tidak terhingga. Sebagai permainan NFT realiti campuran, Realm membenarkan pemain meneroka token NFT dan REALM untuk menguasai Realm. Tambahan pula, pemain boleh mengumpul dan membiak raksasa 3D interaktif yang boleh berkembang bergantung pada wilayah yang mereka lawati.

Crypto Shooter

Dalam permainan Crypto Shooter Player perlu membantu Sparky menyelamatkan anak burung pipitnya dengan memadankan dan meletuskan buih. Pemain boleh meneroka lebih daripada lima peta dan 100 tahap untuk menyelesaikan cabaran baharu. Selain itu, pemain boleh memperoleh token SparkPoint untuk membeli penggalak untuk meletuskan buih dengan lebih cepat. Permainan ini adalah percuma untuk dimainkan, walaupun pemain akan melihat iklan muncul.

MOBOX

MOBOX ialah satu lagi permainan play2earn yang memberi ganjaran kepada pemain untuk penglibatan. Terdapat beberapa mod yang tersedia dalam MOBOX, termasuk MOMO Farmer, Token master, Trade Action dan banyak lagi. MOBOX berjaya menggabungkan mekanik permainan, NFT dan DeFi ke dalam ekosistem yang menarik, pemain boleh mencipta strategi untuk mengoptimumkan keputusan mereka dan memperoleh NFT unik. Sama seperti permainan play2earn yang lain, MOBOX mempunyai pasaran untuk pemain membeli, menjual dan berdagang item dalam permainan.

Metamon

Metamon ialah permainan berasaskan blockchain pada BSC. Pemain boleh mengawal dan mengumpul Metamon yang comel. Hampir semua item dalam permainan, termasuk Metamon, adalah aset NFT. Pemain mempunyai pemilikan penuh NFT ini, dan boleh memindahkan, menghadiahkan atau menyenaraikannya di pasaran.

list mobile games NFT token Play2earn Android iOS the best

Kesimpulan kripto semasa Play2earn NFT Game gembar-gembur

Pelbagai permainan Play2earn di blockchain memberikan kesan yang berkekalan dalam pelbagai cara. Walaupun sesetengah mungkin memerlukan pelaburan awal, yang lain bebas untuk bermain untuk pemain mudah alih di seluruh dunia. Industri permainan berada di persimpangan antara meneruskan laluan semasa yang sedia ada dan memperkasakan pemain. Di samping itu, penggunaan teknologi blockchain dan NFT memberi peluang kepada pembangun permainan dan artis yang bercita-cita untuk mempengaruhi industri yang agak baharu.

Tapi selain tu kena ambil perhatian juga, harga aset dalam game NFT ni sangat besar, bukan sahaja LEGIT malah ada yang bila dah jadi SCAM, sebab apa yang kita tak tahu bila server game akan tutup. , kerana Syiling yang kami dapat atau aset yang kami dapat hanya boleh digunakan di pasaran permainan dan apabila pelayan dan laman web permainan ditutup, hasil yang kami kumpulkan tidak akan dapat digunakan atau didagangkan lagi. Jadi bijak, risiko besar pendapatan besar!

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: