Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, December 2, 2021

Ark Legends permainan RPG-3D yang cantik memulakan prapendaftaran

| Thursday, December 2, 2021

Ark Legends adalah permainan terbaru dari Melting Games, Ark Legends ialah permainan 3D Adventure-RPG yang dipaparkan dengan grafik yang cantik dengan gerakan yang lancar, permainan ini kini tersedia untuk pra-pendaftaran untuk iOS dan Android melalui laman web rasmi.

Selain menjadi hidangan visual yang indah dipandang mata, Ark Legends juga mempunyai cerita naratif yang menarik tentang teknologi mistik, negara berperang, dan juara muda yang berani yang memegang rahsia untuk menyelamatkan dunia daripada kemusnahan. Pemain akan memainkan peranan sebagai juara, mengembara ke pelbagai negara untuk membantu memulihkan keamanan sambil juga mengalahkan penjahat yang ingin menjatuhkan Ark.

Untuk berbuat demikian, pemain memerlukan bantuan, bantuan akan datang daripada wira lain yang berfikiran sama, dan mereka boleh direkrut dari pelbagai kawasan permainan untuk membentuk pasukan 5 wira.

ark legends game gameplay

Permainan ini mempunyai lebih daripada 60 watak yang mempunyai Skills unik sehingga gabungan watak adalah sangat penting, pemain boleh membentuk satu pasukan berdasarkan Skills unik setiap wira dan sinergi adalah kuncinya. Di samping itu, terdapat 6 Factions dalam permainan ini, terdapat banyak perkara yang perlu dipertimbangkan. Setiap puak boleh mempunyai kekuatan atau kelemahan terhadap yang lain, dan itu adalah sesuatu yang perlu diambil kira apabila menceburi Raid Bosses atau pertempuran yang lebih sukar.

Ark Legends kini tersedia untuk prapendaftaran, dan turut menawarkan beberapa ganjaran prapendaftaran bergantung pada bilangan pemain yang mendaftar.

Prapendaftaran: Laman web rasmi Ark Legends

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: