Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Wednesday, December 15, 2021

Bug Cramorant dalam Pokémon UNITE benar-benar merosakkan perlawanan!

| Wednesday, December 15, 2021

Di akaun Twitter @Pokémonunite, pembangun, iaitu TiMi Studios, meminta pemain berhenti menggunakan Cramorant Bug yang boleh merosakkan baki dalam permainan MOBA Pokémon UNITE . TiMi Studios juga meminta pemain untuk tidak mengambil kesempatan daripada bug sebelum ia diperbaiki dalam kemas kini seterusnya.

Bagi anda yang tidak tahu, pemain Pokémon UNITE baru-baru ini menemui bug daripada Pokémon Cramorant. Dalam bug ini, pemain yang menggunakannya boleh memenangi perlawanan dengan mudah.

Cara mengaktifkan bug Carmorant adalah sangat mudah. Pemain hanya perlu mengaktifkan Skill 1 di menara dan segera tekan butang untuk menjaringkan Gol. Kemudian, bug akan diaktifkan serta-merta dan pemain akan tidak dapat Invicible daripada semua serangan sepanjang perlawanan.

cramorant pokemon unite bug

Bug Carmorant dalam Pokémon UNITE sangat memudaratkan kesinambungan permainan. Apabila diaktifkan, Carmorant akan kebal terhadap sebarang serangan musuh semasa perlawanan. Carmorant juga boleh melakukan kerosakan kepada musuh walaupun berstatus Invincible.

Jadi jika anda menggunakannya, pemain boleh mendapat kemenangan dengan mudah. Walau bagaimanapun, bug ini mempunyai kelemahan. Pemain akan dapat menerima lebih banyak kerosakan jika mereka menjaringkan gol.

Ramai pemain mengadu kepada TiMi Studio dalam video tentang masalah bug ini. Ramai pemain berasa bimbang apabila bermain dan bertemu musuh yang menggunakan Cramorant dan mengaktifkan bug. Semoga bug ini akan diselesaikan segera!

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: