Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, December 28, 2021

DEEMO II telah memulakan kempen acara prapendaftaran dengan ganjaran iPhone 13

| Tuesday, December 28, 2021

Rayark International Limited baru sahaja mengumumkan hadiah menarik untuk pemain yang telah pra-pendaftaran untuk permainan DEEMO II. Permainan Rhythm RPG Adventure ini dibangunkan oleh syarikat yang sama.

DEEMO II akan menjemput pemain untuk menerokai usaha epik untuk menyelamatkan dunia daripada Hollow Rain. Dirancang bahawa keluaran rasmi DEEMO II adalah pada tahun 2022, pemain boleh pra-pendaftaran untuk peluang mendapatkan pelbagai hadiah menarik, termasuk iPhone 13. Ia juga mudah untuk menyertai, pemain hanya perlu memasukkan nama dan alamat e-mel mereka untuk menyertai cabutan di laman web rasmi mereka.

DEEMO II pre-register event campaign iPhone 13 reward

Bagi anda yang tidak tahu tentang permainan ini, DEEMO menceritakan tentang pengembaraan Echo yang ingin menyelamatkan dunianya, dan Deemo yang menjadi Guardian Spirit yang mempunyai keupayaan untuk melindungi ketika bermain piano. Semasa perjalanan, pemain akan melihat pelbagai watak unik. Treler permainan juga telah diterbitkan untuk pemain yang ingin tahu tentang sekuel permainan Rhythm terbaru ini.

Sama seperti permainan sebelumnya, animasi gaya seni DEEMO adalah menakjubkan dan cantik, dengan pelbagai lagu yang menenangkan yang memberikan sedikit gambaran tentang permainan di dalamnya.

Prapendaftaran : Googleplay atau Appstore

Laman web rasmi DEEMO II

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: