Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Friday, December 3, 2021

Lineage 2M telah dikeluarkan secara rasmi di Googleplay dan Appstore (EU,NA)

| Friday, December 3, 2021

NCSOFT hari ini telah mengumumkan bahawa pemain dari Amerika Utara dan Eropah kini boleh memuat turun dan bermain Lineage 2M, permainan MMORPG mudah alih berdasarkan Lineage II yang popular. Kini tersedia untuk pemain di 35 negara di seluruh Amerika Utara dan Eropah, Lineage2M ialah MMORPG mudah alih yang inovatif yang menampilkan visual 3D Ultra-HD 4K, masa pemuatan tanpa had dan pertempuran Openworld berskala besar dengan lebih 10,000 pemain.

Lineage2M kini tersedia di Googleplay dan Appstore, terdapat juga versi PC dengan perkhidmatan PURPLE CrossPlay NCSOFT. Lineage 2M adalah percuma untuk dimainkan disokong dengan IAP (In App Purchase). Pada pelepasan, pemain boleh membeli “Aden Pass” yang memberi ganjaran kepada pemain apabila mereka menyelesaikan tugas, “Beginner’s Pass” juga akan memberikan pemain Epic-level Skill Book untuk membantu menyelesaikan misi utama.

Lineage 2M released on appstore googleplay

Kepada pemain serantau luar, anda masih boleh memainkan MMORPG mudah alih baharu yang lain daripada NCsoft, Lineage W. Masih tiada maklumat tentang sebab NCSOFT memutuskan untuk mengeluarkan 2 permainan hampir serentak untuk wilayah yang berbeza, tetapi ia berkemungkinan berkaitan dengan penyelidikan syarikat sekali lagi tentang sejauh mana permainan Full3D yang lebih baik berada di satu tempat dan tidak di tempat lain. Tetapi anda bebas untuk berseronok dalam dunia Lineage 2M atau Lineage W!

Muat turun: Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: