Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Wednesday, December 29, 2021

Penerbit Spider-Man Memberitahu Tom Holland dan Zendaya untuk Tidak Dating

| Wednesday, December 29, 2021

Penerbit Spider-Man: No Way Home, Amy Pascal telah memberi amaran kepada Tom Holland dan Zendaya untuk tidak dating. Namun, amarannya tidak diendahkan.

Dalam wawancara dengan The New York Times pada hari Jumaat (17/12), Pascal mengakui telah memberikan peringatan kepada Holland dan Zendaya sebelum penggambaran Spider-Man: Homecoming dimulai.

“Saya telah mengetepikan Tom dan Zendaya, secara berasingan, apabila kami mula-mula membuang mereka dan memberi mereka syarahan, ‘Jangan pergi ke sana — cuma jangan. Cuba jangan ,’” katanya, seperti yang dilaporkan oleh Page Six.

“Saya memberikan nasihat yang sama kepada Andrew [Garfield] dan Emma [Stone]. Ia hanya boleh merumitkan perkara, anda tahu? Dan mereka semua tidak mengendahkan saya,” tambah Pascal.

Produser film Spider-Man, Amy Pascal, dan Tom Holland
Produser film Spider-Man: No Way Home, Amy Pascal, dan Tom Holland (AceShowbiz).

Ternyata Tobey Maguire—yang memainkan watak Peter Parker dalam trilogi Spider-Man Sam Raimiadalah orang pertama yang menjalinkan hubungan romantis dengan pelakon bersamanya, Kirsten Dunst, dalam francais itu. Ini membuatkan pengarah Sam Raimi bimbang hubungan percintaan mereka akan menjejaskan chemistry yang ada di skrin.

“Saya sebenarnya mempunyai sedikit kebimbangan tentang itu. Mereka nampaknya mula berkencan antara satu sama lain, saya rasa, pada pertengahan filem pertama … walaupun saya tidak mengetahuinya pada masa itu,” kata Raimi selepas tayangan Spider-Man 3 pada 2007. “Mereka akhirnya berpisah sebelum filem kedua. Saya bimbang mereka tidak akan mendapatkan chemistry yang sama kembali, tetapi hanya saya yang bimbang.”

Andrew Garfield dan Emma Stone juga jatuh cinta antara satu sama lain semasa penggambaran The Amazing Spider-Man. Bagaimanapun, hubungan mereka terjalin setahun selepas sekuel filem itu dikeluarkan.

Tom Holland dan Zendaya
Tom Holland dan Zendaya (instagram.com/filmthusiast).

Dan kini, Tom Holland dan Zendaya mengikut jejak mereka, ditangkap bercium di dalam kereta pada Julai 2021.

Holland kemudian bercakap tentang hubungannya dengan Zendaya semasa temu bual dengan GQ.

“Salah satu kelemahan kemasyhuran kami ialah privasi tidak berada dalam kawalan kami lagi, dan detik yang anda fikir adalah antara dua orang yang sangat menyayangi antara satu sama lain kini adalah detik yang dikongsi dengan seluruh dunia,” kata pelakon kacak itu.

“Saya sentiasa bertegas untuk merahsiakan kehidupan peribadi saya, kerana saya berkongsi begitu banyak kehidupan saya dengan dunia… kami berasa dirampas privasi kami.”

===

Untuk  berita terkini yang lain, teruskan melayari laman web FajarYusuf.Com.

Related Posts

No comments: