Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Wednesday, December 29, 2021

Petua tentang cara untuk menang dengan mudah di Thetan Arena, ini adalah Skills terbaik!

| Wednesday, December 29, 2021

Thetan Arena ialah permainan MOBA mudah alih Playtoearn, di mana pemain boleh bermain untuk mendapatkan syiling crypto yang berharga, Permainan ini telah dikeluarkan bulan lepas dan telah menjadi sangat popular sejak itu, dan ramai pemain ingin menang dengan mudah dalam permainan ini. Jika anda seorang pemain yang rajin dan mencari Skills Thetan Arena terbaik untuk Hero anda, maka anda berada di artikel yang betul. Berikut ialah Panduan Petua & Trik untuk memilih skill terbaik untuk Hero Thetan Arena.

Flame Thrower

Flame Thrower mungkin merupakan skill terbaik dalam Thetan Arena yang boleh digunakan pemain untuk perlawanan team. Skill ini boleh mengalahkan seluruh pasukan musuh. Tetapi skill ini mesti digunakan dengan betul dan betul. Skill ini berfungsi agak ganjil, kerana ia hanya merosakkan musuh secara langsung di barisan tembakan. Oleh itu, jika musuh bijak mengelak, mereka akan terselamat daripada sebarang kerosakan. Pemain mungkin memerlukan masa untuk menguasai skill ini, tetapi hasilnya akan menjadi sangat baik apabila pemain dapat melakukannya.

ROKET BLUNGER

Jika anda suka pertempuran jarak dekat atau hero yang sangat baik dalam jarak dekat, maka Rocket Blunger adalah untuk anda. Skill ini mungkin merupakan skill terbaik untuk pemain yang bermain secara agresif. Pemain boleh bersembunyi dalam semak, menarik musuh dan menumbangkan mereka dengan cepat dengan Burst Damage.

BUROW

Burrow adalah skill tersembunyi terbaik. Skill ini boleh digunakan untuk pergi ke bawah tanah dan muncul betul-betul di sebelah sasaran yang dimaksudkan. Skill ini juga boleh digunakan untuk melarikan diri daripada pergaduhan. Ini adalah skill yang sangat berguna, terutamanya dalam mod pertempuran royale solo. Ia bukan skill terbaik dalam permainan team tetapi masih menunjukkan prestasi yang baik.

Tips  win easily Thetan Arena the best Skills

SUPER ROCKET

Jika anda boleh membidik dengan betul, Super Rocket ialah skill Overpower. Skill ini adalah senjata berat yang boleh menyerang melalui dinding. Skill ini mempunyai jarak yang sangat jauh dan menyebabkan kerosakan besar pada sasaran dan musuh berdekatan apabila ia meletup. Super Rocket ialah skill yang sangat baik untuk perlawanan team serta battle royale, tetapi semuanya bergantung pada pemain yang menggunakannya.

Black Hole

Black Hole adalah kemahiran yang boleh membawa maut apabila digunakan bersama dengan skill menyerang. Skill ini mencipta bulatan graviti yang sangat kuat yang menarik semua sasaran ke tengah. Pada masa yang sama, skill ini juga mengejutkan dan merosakkan musuh. Apabila musuh terpegun, anda boleh menggunakan skill serangan untuk menangani kerosakan yang lebih besar kepada semua musuh sekaligus. Tetapi perlu diingat bahawa Black Hole hanya berfungsi paling baik dalam mod pasukan seperti Death Match dan Superstar. Skill ini sangat tidak berguna dalam battle royale.

Muat turun: Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: