Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, December 28, 2021

Phantom Blade: Executioners memulakan pendaftaran CBT

| Tuesday, December 28, 2021

S-Game menjemput pemain untuk memasuki dunia berbahaya, Kungfupunk, dalam permainan Phantom Blade: Executioners, yang merupakan permainan RPG Action baharu. Pendaftaran untuk Closed Beta Test kini telah bermula, pemain boleh mengalami sistem pertempuran yang menggembirakan dan penuh aksi sambil menikmati visual yang menakjubkan pada Januari 2022.

Pendaftaran CBT untuk Phantom Blade: Executioners dijalankan dari 28/12/2021 hingga 10/1/2022 untuk pemain Android di seluruh dunia. Pemain hanya perlu mendaftar di Facebook dan Twitter Rasmi Phantom Blade: Executioners dengan mengisi borang, pemain akan menerima e-mel dengan pautan muat turun jika berjaya dipilih.

Phantom Blade Executioners Closed beta test CBT registration

CBT akan menyediakan banyak item dalam permainan untuk penguji, serta peluang untuk mencuba 2 Heroes terbaharu daripada francais Phantom Blade. Khususnya, Soul ialah Hero Melee yang merupakan bentuk seterusnya dari Dark Raider dan Infernal Blade yang terbukti sangat berharga dalam pertempuran, maka Mu Xiaokui boleh menjadi Hero Tank/DPS dengan bentuk seterusnya iaitu Jade Dancer dan Iron Princess.

CBT Phantom Blade: Executioners akan bermula pada Januari 2022, manakala permainan ini akan dikeluarkan secara rasmi pada 2022 pada platform PC, Android, iOS dan PS4/PS5 sebagai permainan Crossplatform.

Pendaftaran CBT: Facebook atau Twitter

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: